Kunci Gitar Bravesboy - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie)



Berikut ini adalah chord dari lagu Kudu Mampu yang baru saja dirilis oleh Bravesboy. Lagu yang mereka populerkan tersebut video klipnya telah dirilis pada 24 september 2021. Dengan iramanya yang khas dan bass yang mantap lagu tersebut dijadikan OST. Kudu Mampu Movie.

(Intro) C Am Dm G

    C
ora kurang..
           Am
ra kurang aku sing berjuang..
          Dm
kanggo mbenakne kahanan..
           G
sing wis kadung ra karuan..

      C
trimo ngilang..
             Am
kowe sing ra mampu bertahan..
       Dm
rasane perih..
         G
mbendino atine sedih..

     Em          Am
mung rugi sing tetangisan..
   Em        Am
ra merubah keadaan..
   Dm           G
atiku.. kudu mampu..

(Chorus)
            F        Fm
kabeh ra perlu digetuni..
          Em         A
opo meneh nganti kepengen mati..
     Dm
percoyo iseh ono..
G                   Gm         C
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

         F      Fm
remukan ati iki..
         Em           A
bakalan ono sing ngopeni..
     Dm
di wiridi Bismillah..
G                 (C)
 sesok aku bakal luwih bungah..

(Int.) C Am Dm G
       F Fm C..
       F Fm C..
       F Fm Em A
       Dm G C..

Am            G
 ngentekne wektuku..
     F                     C
sing kudune nggo nggolek bungahku..
G/B-Am              G
     kesel sing ngrasakne..
    F                     G
yen hasile yo mung podo wae..

     Em          Am
mung rugi sing tetangisan..
   Em        Am
ra merubah keadaan..
   Dm Em F Em      G
atiku..    kudu mampu..

(Chorus)
            F        Fm
kabeh ra perlu digetuni..
          Em          A
opo meneh nganti kepengen mati..
     Dm
percoyo iseh ono..
G                   Gm         C
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          F      Fm
remuk'an ati iki..
         Em           A
bakalan ono sing ngopeni..
     Dm
di wiridi Bismillah..
G                  C
 sesok aku bakal luwih bungah.. oh..

            F        Fm
kabeh ra perlu digetuni..
          Em          A
opo meneh nganti kepengen mati..
     Dm
percoyo iseh ono..
G                   Gm         C
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          F      Fm
remuk'an ati iki..
         Em           A  -C
bakalan ono sing ngopeni..
     Dm
di wiridi Bismillah..
G                  C          Am Dm
 sesok aku bakal luwih bungah..
G                 (C)
 sesok aku bakal luwih bungah..

(Outro) C Am Dm G
        G  C



Chord Bravesboy - Kudu Mampu

(Intro) G Em Am D

    G
ora kurang..
           Em
ra kurang aku sing berjuang..
          Am
kanggo mbenakne kahanan..
           D
sing wis kadung ra karuan..

      G
trimo ngilang..
             Em
kowe sing ra mampu bertahan..
       Am
rasane perih..
         D
mbendino atine sedih..

     Bm          Em
mung rugi sing tetangisan..
   Bm        Em
ra merubah keadaan..
   Am           D
atiku.. kudu mampu..

(Chorus)
            C        Cm
kabeh ra perlu digetuni..
          Bm         E
opo meneh nganti kepengen mati..
     Am
percoyo iseh ono..
D                   Dm         G
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

         C      Cm
remukan ati iki..
         Bm           E
bakalan ono sing ngopeni..
     Am
di wiridi Bismillah..
D                 (G)
 sesok aku bakal luwih bungah..

(Int.) G Em Am D
       C Cm G..
       C Cm G..
       C Cm Bm E
       Am D G..

Em            D
 ngentekne wektuku..
     C                     G
sing kudune nggo nggolek bungahku..
D/F#-Em              D
      kesel sing ngrasakne..
    C                     D
yen hasile yo mung podo wae..

     Bm          Em
mung rugi sing tetangisan..
   Bm        Em
ra merubah keadaan..
   Am Bm C Bm      D
atiku..    kudu mampu..

(Chorus)
            C        Cm
kabeh ra perlu digetuni..
          Bm          E
opo meneh nganti kepengen mati..
     Am
percoyo iseh ono..
D                   Dm         G
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          C      Cm
remuk'an ati iki..
         Bm           E
bakalan ono sing ngopeni..
     Am
di wiridi Bismillah..
D                  G
 sesok aku bakal luwih bungah.. oh..

            C        Cm
kabeh ra perlu digetuni..
          Bm          E
opo meneh nganti kepengen mati..
     Am
percoyo iseh ono..
D                   Dm         G
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          C      Cm
remuk'an ati iki..
         Bm           E  -G
bakalan ono sing ngopeni..
     Am
di wiridi Bismillah..
D                  G          Em Am
 sesok aku bakal luwih bungah..
D                 (G)
 sesok aku bakal luwih bungah..

(Outro) G Em Am D
        D  G

Chord Bravesboy

Chord Bravesboy - Kudu Mampu (OST. Kudu Mampu Movie)

Lihat Semua :