Kunci Gitar Arry Harmoko - Jatimalang Duwe Kenangan Chord



Capo : fret 2

(Intro) -G C Am F G -Am G

       C                F
rame-rame.. ayo podo mrene..
         G                   C
mlaku-mlaku sore.. karo kancane..
         Am
segarkan otak pikiran..
          Dm
hilangkan beban..
        G
sinambi guyonan
                C  -Dm C
karo nyeruput degan..

         C                 F
pantai jatimalang aku duwe kenangan..
     G                     C
ati iki bungah ketemu sing tak sayang..
        Am                 Dm
marakke pikiran nganti ra enak mangan..
         G                     C  -Dm C
mungkin iki sing jenenge katresnan..

(Chorus)
      F             G
ati seneng.. ra iso turu..
      Em                 Am
kepikiran karo kowe cah ayu..
A           Dm
mungkin iki takdirku..
      G                   C     C7
iso bebarengan.. tekane matiku..

       F            G
aku janji.. bakal gemati..
        Em                      Am
tak lakoni kanti.. ikhlas ning ati..
A        F
senenge oleh ganti..
       G               C      G -Am G
mugo-mugo wae.. ora nggelani..

(Int.) C Am F G
       Em Am F G-Am-G..

(Chorus)
      F             G
ati seneng.. ra iso turu..
      Em                 Am
kepikiran karo kowe cah ayu..
A           Dm
mungkin iki takdirku..
      G                   C     C7
iso bebarengan.. tekane matiku..

       F            G
aku janji.. bakal gemati..
        Em                      Am
tak lakoni kanti.. ikhlas ning ati..
A        F
senenge oleh ganti..
       G               C      G -Am G
mugo-mugo wae.. ora nggelani..

(Outro) C Am F G -Am G  C



Arry Harmoko - Jatimalang Duwe Kenangan

(Intro) -A D Bm G A -Bm A

       D                G
rame-rame.. ayo podo mrene..
         A                   D
mlaku-mlaku sore.. karo kancane..
         Bm
segarkan otak pikiran..
          Em
hilangkan beban..
        A
sinambi guyonan
                D  -Em D
karo nyeruput degan..

         D                 G
pantai jatimalang aku duwe kenangan..
     A                     D
ati iki bungah ketemu sing tak sayang..
        Bm                 Em
marakke pikiran nganti ra enak mangan..
         A                     D  -Em D
mungkin iki sing jenenge katresnan..

(Chorus)
      G             A
ati seneng.. ra iso turu..
      F#m                Bm
kepikiran karo kowe cah ayu..
B           Em
mungkin iki takdirku..
      A                   D     D7
iso bebarengan.. tekane matiku..

       G            A
aku janji.. bakal gemati..
        F#m                     Bm
tak lakoni kanti.. ikhlas ning ati..
B        G
senenge oleh ganti..
       A               D      A -Bm A
mugo-mugo wae.. ora nggelani..

(Int.) D Bm G A
       F#m Bm G A-Bm-A..

(Chorus)
      G             A
ati seneng.. ra iso turu..
      F#m                Bm
kepikiran karo kowe cah ayu..
B           Em
mungkin iki takdirku..
      A                   D     D7
iso bebarengan.. tekane matiku..

       G            A
aku janji.. bakal gemati..
        F#m                     Bm
tak lakoni kanti.. ikhlas ning ati..
B        G
senenge oleh ganti..
       A               D      A -Bm A
mugo-mugo wae.. ora nggelani..

(Outro) D Bm G A -Bm A  D

Chord Arry Harmoko - Jatimalang Duwe Kenangan

Lihat Semua :