Kunci Gitar Arry Harmoko - JARKONI Chord



(Intro) G..

    C           D
ra usah ditanggepi..
    G         Em
ra usah diladeni..
           Am
duwe konco jarkoni..
  D          G
tetep disyukuri..

(Intro) C D G Em
        Am D G..

G         D          Em         D
males rasane yen aku ngrungoke..
  C         G        Am        D
kabeh omongane.. ra iso diterapke..
G           D             Em      D
pinter ngajari ra gelem nglakoni..
 C         G         D            G
omongane gedi.. lan ora ngrumangsani..

      C                    D
tak dongake.. kowe cepet mari..
     C                   D
dadi menungso sing migunani..

(Reff)
    C           D
ra usah ditanggepi..
    G         Em
ra usah diladeni..
            Am
mending tinggal ngopi
     D            G            G7
tinimbang marakke gregel ning ati..

    C          D
ra usah dirungoke
    G          Em
ra usah digatekke..
          Am
mending didongake
       D            G
mugo dadi wong sing sae..

(Int.) C D G Em
       Am D G..
       C D G Em
       C  D..

G         D          Em         D
males rasane yen aku ngrungoke..
  C         G        Am        D
kabeh omongane.. ra iso diterapke..
G           D             Em    D
pinter ngajari ra gelem ngla..koni..
 C         G         D            G
omongane gedi.. lan ora ngrumangsani..

      C                    D
tak dongake.. kowe cepet mari..
     C                   D
dadi menungso sing migunani..

(Reff)
    C           D
ra usah ditanggepi..
    G         Em
ra usah diladeni..
            Am
mending tinggal ngopi
     D            G            G7
tinimbang marakke gregel ning ati..

    C          D
ra usah dirungoke
    G          Em
ra usah digatekke..
          Am
mending didongake
       D            G
mugo dadi wong sing sae..

    C           D
ra usah ditanggepi..
    G         Em
ra usah diladeni..
            Am
mending tinggal ngopi
     D            G            G7
tinimbang marakke gregel ning ati..

    C          D
ra usah dirungoke
    G          Em
ra usah digatekke..
          Am
mending didongake
      D
ben dadi wong sing..
  Bm          Em
sae lan sugih atine
    Am          D           G
iso nerapke opo sing diomongke..

         C
kekancan sing apik
         D         G
dadi sedulur selawase..

Chord Arry Harmoko - JARKONI

Lihat Semua :