Kunci Gitar Anisa Salma - Tak Doakan Wae



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am Dm G

C                  F
 percuma aku ngenteni
G                 F     Em
 koncoku sing tak tresnani..
Am                    Dm
 aku sadar wong ra nduwe donyo..
G                      C  Fm
 ibarat sing mbok karepno..

C                  F
 pancen aku kudu lilo..
G                     Em
 tak tompo ikhlas legowo..
Am                Dm
 sakiki kowe karo wong liyo..
G                  C
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
F             G
mas tak ikhlasno..
        Em               Am
kowe gandeng karo wong liyo..
       Dm            G          C
mergo aku sadar mung sewates konco..
F          G          Em          Am
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Dm        G          C
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G

C                  F
 pancen aku kudu lilo..
G                     Em
 tak tompo ikhlas legowo..
Am                Dm
 sakiki kowe karo wong liyo..
G                  C
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
F             G
mas tak ikhlasno..
        Em               Am
kowe gandeng karo wong liyo..
       Dm            G          C
mergo aku sadar mung sewates konco..
F          G          Em          Am
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Dm        G          C
tak doakan wae biso urip mulyo..

F             G
mas tak ikhlasno..
        Em               Am
kowe gandeng karo wong liyo..
       Dm            G          C
mergo aku sadar mung sewates konco..
F          G          Em          Am
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Dm        G          C
tak doakan wae biso urip mulyo..



Anisa Salma - Tak Doakan Wae

(Intro) G A F#m Bm Em A

D                  G
 percuma aku ngenteni
A                 G     F#m
 koncoku sing tak tresnani..
Bm                    Em
 aku sadar wong ra nduwe donyo..
A                      D  Gm
 ibarat sing mbok karepno..

D                  G
 pancen aku kudu lilo..
A                     F#m
 tak tompo ikhlas legowo..
Bm                Em
 sakiki kowe karo wong liyo..
A                  D
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
G             A
mas tak ikhlasno..
        F#m              Bm
kowe gandeng karo wong liyo..
       Em            A          D
mergo aku sadar mung sewates konco..
G          A          F#m         Bm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Em        A          D
tak doakan wae biso urip mulyo..

(Int.) G A F#m Bm Em A D
       G A F#m Bm Em A

D                  G
 pancen aku kudu lilo..
A                     F#m
 tak tompo ikhlas legowo..
Bm                Em
 sakiki kowe karo wong liyo..
A                  D
 aku pasrah sing Kuoso..

(Chorus)
G             A
mas tak ikhlasno..
        F#m              Bm
kowe gandeng karo wong liyo..
       Em            A          D
mergo aku sadar mung sewates konco..
G          A          F#m         Bm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Em        A          D
tak doakan wae biso urip mulyo..

G             A
mas tak ikhlasno..
        F#m              Bm
kowe gandeng karo wong liyo..
       Em            A          D
mergo aku sadar mung sewates konco..
G          A          F#m         Bm
mas mugo mugo.. atiku sanggup nerimo..
       Em        A          D
tak doakan wae biso urip mulyo..
Lihat Semua Chord Anisa Salma
Posted on : by
Related Chords: