Kunci Gitar Anisa Salma - Remuk Dewe



Capo di fret 5

(Intro) C G/B Am Em
        F G C..

  C         G/B        Am
sayang.. saiki lagi ngopo..
    Em         F
aku kangen padamu..
       C              Dm        G
tiap malam slalu terbayang kamu..

  C          G/B       Am
sayang.. opo lali janjimu..
         Em          F
waktu sumpah di depanku..
       C                Dm     G
bila hatimu hanya untuk diriku..

     Am               C
tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu
     Dm          G          C
perhatianmu kuwi yo amung semu..
   Am                C
saiki nyatane kowe nglalekne aku
        Dm          G             C
malah nggandeng wanito neng ngarepku..

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C..

(Chorus)
      C
cukup semene wae
           G
ora usah diterus-terusne
             Am
mengko malah awakku iki
               C      G
sing ngrasakne ajur dewe..

  C
yowes yowes yowes
           G
ora usah diterus-terusne
             Am
mengko malah awakku iki
               C       G
sing ngrasakne remuk dewe..

(Int.) F Fm
       C G Am -G/B C G
       F Fm C

  C          G/B       Am
sayang.. opo lali janjimu..
         Em          F
waktu sumpah di depanku..
       C                Dm     G
bila hatimu hanya untuk diriku..

     Am               C
tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu
     Dm          G          C
perhatianmu kuwi yo amung semu..
   Am                C
saiki nyatane kowe nglalekne aku
        Dm          G             C
malah nggandeng wanito neng ngarepku..

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C..

(Chorus)
      C
cukup semene wae
           G
ora usah diterus-terusne
             Am
mengko malah awakku iki
               C      G
sing ngrasakne ajur dewe..

  C
yowes yowes yowes
           G
ora usah diterus-terusne
             Am
mengko malah awakku iki
               C       G
sing ngrasakne remuk dewe..

      C
cukup semene wae
           G
ora usah diterus-terusne
             Am
mengko malah awakku iki
               C      G
sing ngrasakne ajur dewe..

  C
yowes yowes yowes
           G
ora usah diterus-terusne
             Am
mengko malah awakku iki
               C       G
sing ngrasakne remuk dewe..

(Outro) C G F G# C..



Anisa Salma - Remuk Dewe

(Intro) F C/E Dm Am
        Bb C F..

  F         C/E        Dm
sayang.. saiki lagi ngopo..
    Am         Bb
aku kangen padamu..
       F              Gm        C
tiap malam slalu terbayang kamu..

  F          C/E       Dm
sayang.. opo lali janjimu..
         Am          Bb
waktu sumpah di depanku..
       F                Gm     C
bila hatimu hanya untuk diriku..

     Dm               F
tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu
     Gm          C          F
perhatianmu kuwi yo amung semu..
   Dm                F
saiki nyatane kowe nglalekne aku
        Gm          C             F
malah nggandeng wanito neng ngarepku..

(Intro) Gm C F Dm
        Gm C F..

(Chorus)
      F
cukup semene wae
           C
ora usah diterus-terusne
             Dm
mengko malah awakku iki
               F      C
sing ngrasakne ajur dewe..

  F
yowes yowes yowes
           C
ora usah diterus-terusne
             Dm
mengko malah awakku iki
               F       C
sing ngrasakne remuk dewe..

(Int.) Bb Bbm
       F C Dm -C/E F C
       Bb Bbm F

  F          C/E       Dm
sayang.. opo lali janjimu..
         Am          Bb
waktu sumpah di depanku..
       F                Gm     C
bila hatimu hanya untuk diriku..

     Dm               F
tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu
     Gm          C          F
perhatianmu kuwi yo amung semu..
   Dm                F
saiki nyatane kowe nglalekne aku
        Gm          C             F
malah nggandeng wanito neng ngarepku..

(Intro) Gm C F Dm
        Gm C F..

(Chorus)
      F
cukup semene wae
           C
ora usah diterus-terusne
             Dm
mengko malah awakku iki
               F      C
sing ngrasakne ajur dewe..

  F
yowes yowes yowes
           C
ora usah diterus-terusne
             Dm
mengko malah awakku iki
               F       C
sing ngrasakne remuk dewe..

      F
cukup semene wae
           C
ora usah diterus-terusne
             Dm
mengko malah awakku iki
               F      C
sing ngrasakne ajur dewe..

  F
yowes yowes yowes
           C
ora usah diterus-terusne
             Dm
mengko malah awakku iki
               F       C
sing ngrasakne remuk dewe..

(Outro) F C Bb C# F..
Lihat Semua Chord Anisa Salma
Posted on : by
Related Chords: