Kunci Gitar Anisa Salma - Kahanan



(Intro) G D Em Bm C  D..

   G   D/F#       Em   -D
Gusti.. nyuwun ngapuro..
  C         Am     D
sedoyo doso lan lupot kulo..
   G       D/F#          Em   -D
pancen kahanane koyo mangkene..
     C            Am       D
ora usah sambat kabeh kudu kuat..

    Em        Bm
jogonen atimu ning kono
    C             G
aku bakal nggegem setyamu
    Em       Bm
entenono baliku..
           C        Am        D
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
       G       D/F#         C
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
 -G/B  Am                    D
sesandingan.. duduk di pelaminan..
           G      D/F#   C
nanging mergo kahanane.. wes kersane
 -G/B   Am            D
kudu pasrah.. karo kuasane..

 Bm                Em
arepo gresulo kulo niki namung sopo
        C       D        G
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

(Int.) G D/F# C -G/B Am  D
       Bm  Em  C D G

    Em        Bm
jogonen atimu ning kono
    C             G
aku bakal nggegem setyamu
    Em       Bm
entenono baliku..
           C        Am        D
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
       G       D/F#         C
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
       Am                    D
sesandingan.. duduk di pelaminan..
           G      D/F#   C
nanging mergo kahanane.. wes kersane
        Am            D
kudu pasrah.. karo kuasane..

       G       D/F#         C
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
       Am                    D
sesandingan.. duduk di pelaminan..
           G      D/F#   C
nanging mergo kahanane.. wes kersane
        Am            D
kudu pasrah.. karo kuasane..

 Bm                Em
arepo gresulo kulo niki namung sopo
        C       D        G
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..
        C       D        G
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro.. 



Anisa Salma - Kahanan

(Intro) C G Am Em F  G..

   C   G/B        Am   -G
Gusti.. nyuwun ngapuro..
  F         Dm     G
sedoyo doso lan lupot kulo..
   C       G/B           Am   -G
pancen kahanane koyo mangkene..
     F            Dm       G
ora usah sambat kabeh kudu kuat..

    Am        Em
jogonen atimu ning kono
    F             C
aku bakal nggegem setyamu
    Am       Em
entenono baliku..
           F        Dm        G
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
       C       G/B          F
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
 -C/E  Dm                    G
sesandingan.. duduk di pelaminan..
           C      G/B    F
nanging mergo kahanane.. wes kersane
 -C/E   Dm            G
kudu pasrah.. karo kuasane..

 Em                Am
arepo gresulo kulo niki namung sopo
        F       G        C
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

(Int.) C G/B F -C/E Dm  G
       Em  Am  F G C

    Am        Em
jogonen atimu ning kono
    F             C
aku bakal nggegem setyamu
    Am       Em
entenono baliku..
           F        Dm        G
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
       C       G/B          F
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
       Dm                    G
sesandingan.. duduk di pelaminan..
           C      G/B    F
nanging mergo kahanane.. wes kersane
        Dm            G
kudu pasrah.. karo kuasane..

       C       G/B          F
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
       Dm                    G
sesandingan.. duduk di pelaminan..
           C      G/B    F
nanging mergo kahanane.. wes kersane
        Dm            G
kudu pasrah.. karo kuasane..

 Em                Am
arepo gresulo kulo niki namung sopo
        F       G        C
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..
        F       G        C
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro.. 
Lihat Semua Chord Anisa Salma
Posted on : by
Related Chords: