Kunci Gitar Anggun Pramudita - Wes Dudu Jodhone



Capo di fret 2

(Intro) Em D Am Em
        Em D C D Em

    Em                       D
senadyan tresno iki durung biso luntur
        Am                 Em
nanging karepe ati kudu mundur
    Em                     D
senadyan tresno iki gawe loro ati
     Am                          Em
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

      D                      Em
wis cukup semene lelakon tresnoku
         D                     Em
nyanding kowe mung nambahi loroku
     D               Em
loro ati iki sansoyo ketandur
     D                  Em
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
          Em                C
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
    D                     Em
ati iki ra bakal kanggo kowe..
          Em                C
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
    D                      Em
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Int.) Em C D Em
       Em C D Em

    Em                       D
senadyan tresno iki durung biso luntur
        Am                 Em
nanging karepe ati kudu mundur
    Em                     D
senadyan tresno iki gawe loro ati
     Am                          Em
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

      D                      Em
wis cukup semene lelakon tresnoku
         D                     Em
nyanding kowe mung nambahi loroku
     D               Em
loro ati iki sansoyo ketandur
     D                  Em
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
          Em                C
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
    D                     Em
ati iki ra bakal kanggo kowe..
          Em                C
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
    D                      Em
aku lan kowe wis dudu jodhone..

          Em                C
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
    D                     Em
ati iki ra bakal kanggo kowe..
          Em                C
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
    D                      Em
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Outro) Em C D Em



Anggun Pramudita - Wes Dudu Jodhone

(Intro) F#m E Bm F#m
        F#m E D E F#m

    F#m                      E
senadyan tresno iki durung biso luntur
        Bm                 F#m
nanging karepe ati kudu mundur
    F#m                    E
senadyan tresno iki gawe loro ati
     Bm                          F#m
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

      E                      F#m
wis cukup semene lelakon tresnoku
         E                     F#m
nyanding kowe mung nambahi loroku
     E               F#m
loro ati iki sansoyo ketandur
     E                  F#m
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
          F#m               D
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
    E                     F#m
ati iki ra bakal kanggo kowe..
          F#m               D
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
    E                      F#m
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Int.) F#m D E F#m
       F#m D E F#m

    F#m                      E
senadyan tresno iki durung biso luntur
        Bm                 F#m
nanging karepe ati kudu mundur
    F#m                    E
senadyan tresno iki gawe loro ati
     Bm                          F#m
kudu lilo ninggal sing tak tresnani..

      E                      F#m
wis cukup semene lelakon tresnoku
         E                     F#m
nyanding kowe mung nambahi loroku
     E               F#m
loro ati iki sansoyo ketandur
     E                  F#m
ra kuat ati iki kudu mundur..

(Chorus)
          F#m               D
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
    E                     F#m
ati iki ra bakal kanggo kowe..
          F#m               D
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
    E                      F#m
aku lan kowe wis dudu jodhone..

          F#m               D
wis tak lilakne.. wis tak liyakne
    E                     F#m
ati iki ra bakal kanggo kowe..
          F#m               D
wis tak cukupne.. wis tak lalekne
    E                      F#m
aku lan kowe wis dudu jodhone..

(Outro) F#m D E F#m
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: