Kunci Gitar Lavora feat. Destya Eka - Sewates Konco Chord



Capo : fret 3

(Intro) Am G F Em
        Dm G C E
        Am G F Em
        Dm G C..

  Am          G
saben wengi kelingan..
 F           Em
esem lan guyumu..
  F             Em
nanging kabeh kuwi..
     Dm       G
mung dadi kenangan..

Am      G      F           Em
saiki wayahe.. nglalekke kowe..
        F      Em
yen kelingan kowe..
   Dm        G          (Am)
raiso turu malah mumet dewe..

(Intro) Am  Em  F G C E

Am      Em          F          C
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Dm
nanging roso sayangku
G             C   E
mung kanggo kowe..
Am       Em            F       C
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Dm           G           C
mugo sliramu nemokke penggantiku..

(Chorus)
    C        G
aku tresno kowe..
      Am       Em
ning ati raono liyane..
 F        C
ati iki loro..
           Dm           G
mergo kowe milih wong liyo..

    C         G
sepurane yen aku..
      Am         Em
wis tau nglarani atimu..
F           C           Dm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
G           (G)
mung sewates konco..

(Int.) G-Am  Dm-Em 
       G-Am  C-Dm
       Am  Em  F G C E
       Am  Em  F G C..

  F           G         Em
kabeh.. wis diatur.. Gusti..
       A         Dm
yen pancen.. jodone..
       G           C
kabeh iso.. dadi siji..

(Chorus)
    C        G
aku tresno kowe..
      Am       Em
ning ati raono liyane..
 F        C
ati iki loro..
           Dm           G
mergo kowe milih wong liyo..

    C         G
sepurane yen aku..
      Am         Em
wis tau nglarani atimu..
F           C           Dm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
G           (C)
mung sewates konco..

    C        G
aku tresno kowe..
      Am       Em
ning ati raono liyane..
 F        C
ati iki loro..
           Dm           G
mergo kowe milih wong liyo..

    C         G
sepurane yen aku..
      Am         Em
wis tau nglarani atimu..
F           C           Dm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
G           (Am)
mung sewates konco..

(Outro) Am G F C
        Dm G C..



Lavora feat. Destya Eka - Sewates Konco

(Intro) Cm A# G# Gm
        Fm A# D# G
        Cm A# G# Gm
        Fm A# D#..

  Cm          A#
saben wengi kelingan..
 G#          Gm
esem lan guyumu..
  G#            Gm
nanging kabeh kuwi..
     Fm       A#
mung dadi kenangan..

Cm      A#     G#          Gm
saiki wayahe.. nglalekke kowe..
        G#     Gm
yen kelingan kowe..
   Fm        A#         (Cm)
raiso turu malah mumet dewe..

(Intro) Cm  Gm  G# A# D# G

Cm      Gm          G#         D#
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Fm
nanging roso sayangku
A#            D#  G
mung kanggo kowe..
Cm       Gm            G#      D#
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Fm           A#          D#
mugo sliramu nemokke penggantiku..

(Chorus)
    D#       A#
aku tresno kowe..
      Cm       Gm
ning ati raono liyane..
 G#       D#
ati iki loro..
           Fm           A#
mergo kowe milih wong liyo..

    D#        A#
sepurane yen aku..
      Cm         Gm
wis tau nglarani atimu..
G#          D#          Fm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
A#          (A#)
mung sewates konco..

(Int.) A#-Cm  Fm-Gm 
       A#-Cm  D#-Fm
       Cm  Gm  G# A# D# G
       Cm  Gm  G# A# D#..

  G#          A#        Gm
kabeh.. wis diatur.. Gusti..
       C         Fm
yen pancen.. jodone..
       A#          D#
kabeh iso.. dadi siji..

(Chorus)
    D#       A#
aku tresno kowe..
      Cm       Gm
ning ati raono liyane..
 G#       D#
ati iki loro..
           Fm           A#
mergo kowe milih wong liyo..

    D#        A#
sepurane yen aku..
      Cm         Gm
wis tau nglarani atimu..
G#          D#          Fm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
A#          (D#)
mung sewates konco..

    D#       A#
aku tresno kowe..
      Cm       Gm
ning ati raono liyane..
 G#       D#
ati iki loro..
           Fm           A#
mergo kowe milih wong liyo..

    D#        A#
sepurane yen aku..
      Cm         Gm
wis tau nglarani atimu..
G#          D#          Fm
tulung lalekno.. awak dewe iki..
A#          (Cm)
mung sewates konco..

(Outro) Cm A# G# D#
        Fm A# D#..

Chord Lavora feat. Destya Eka - Sewates Konco

Lihat Semua :