Kunci Gitar Anggun Pramudita - Banting Kanan Kiri



(Intro) Am Em F C
        Dm G C..

    C        G        Am          Em
wis wegah.. aku.. tresno ning awakmu
    F                  G
wis wegah.. ngenteni sadarmu..
 C                Em
amergo.. aku duwe alesan
     Dm                  G
sing ngerti.. mung cukup aku..

Em       Am
koyo opo bundase atiku
Dm                G
yen.. ngebotne slirahmu..

(Chorus)
 Am           Em
aku banting kanan kiri
        F         C
sing penting iso oleh ganti
    Dm        G            C  Em
awakmu ora trimo, pikir mburi..
 Am           Em
aku banting kanan kiri
        F          C
sing penting ora loro ati
    Dm         G         C    Em
awakmu getun.. aku ra perduli..

(Int.) Am  F G Am
       G  Em Dm C Bm
       Am G F E Em Am

    C        G        Am          Em
wis wegah.. aku.. tresno ning awakmu
    F                  G
wis wegah.. ngenteni sadarmu..
 C                Em
amergo.. aku duwe alesan
     Dm                  G
sing ngerti.. mung cukup aku..

Em       Am
koyo opo bundase atiku
Dm                G
yen.. ngebotne slirahmu..

(Chorus)
 Am           Em
aku banting kanan kiri
        F         C
sing penting iso oleh ganti
    Dm        G            C  Em
awakmu ora trimo, pikir mburi..
 Am           Em
aku banting kanan kiri
        F          C
sing penting ora loro ati
    Dm         G         C
awakmu getun.. aku ra perduli..

 Am           Em
aku banting kanan kiri
        F         C
sing penting iso oleh ganti
    Dm        G            C  Em
awakmu ora trimo, pikir mburi..
 Am           Em
aku banting kanan kiri
        F          C
sing penting ora loro ati
    Dm         G         C
awakmu getun.. aku ra perduli..
    Dm         G       C
awakmu getun.. aku ra perduli..



Anggun Pramudita - Banting Kanan Kiri

(Intro) Gm Dm D# A#
        Cm F A#..

    A#       F        Gm          Dm
wis wegah.. aku.. tresno ning awakmu
    D#                 F
wis wegah.. ngenteni sadarmu..
 A#               Dm
amergo.. aku duwe alesan
     Cm                  F
sing ngerti.. mung cukup aku..

Dm       Gm
koyo opo bundase atiku
Cm                F
yen.. ngebotne slirahmu..

(Chorus)
 Gm           Dm
aku banting kanan kiri
        D#        A#
sing penting iso oleh ganti
    Cm        F            A# Dm
awakmu ora trimo, pikir mburi..
 Gm           Dm
aku banting kanan kiri
        D#         A#
sing penting ora loro ati
    Cm         F         A#   Dm
awakmu getun.. aku ra perduli..

(Int.) Gm  D# F Gm
       F  Dm Cm A# Am
       Gm F D# D Dm Gm

    A#       F        Gm          Dm
wis wegah.. aku.. tresno ning awakmu
    D#                 F
wis wegah.. ngenteni sadarmu..
 A#               Dm
amergo.. aku duwe alesan
     Cm                  F
sing ngerti.. mung cukup aku..

Dm       Gm
koyo opo bundase atiku
Cm                F
yen.. ngebotne slirahmu..

(Chorus)
 Gm           Dm
aku banting kanan kiri
        D#        A#
sing penting iso oleh ganti
    Cm        F            A# Dm
awakmu ora trimo, pikir mburi..
 Gm           Dm
aku banting kanan kiri
        D#         A#
sing penting ora loro ati
    Cm         F         A#
awakmu getun.. aku ra perduli..

 Gm           Dm
aku banting kanan kiri
        D#        A#
sing penting iso oleh ganti
    Cm        F            A# Dm
awakmu ora trimo, pikir mburi..
 Gm           Dm
aku banting kanan kiri
        D#         A#
sing penting ora loro ati
    Cm         F         A#
awakmu getun.. aku ra perduli..
    Cm         F       A#
awakmu getun.. aku ra perduli..
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: