Kunci Gitar Aftershine Feat. Damara.de - Yowes Modaro



(Intro) C D Bm Em Am D G

               C
rino ing wayah wengi..
D                    G           D/F#
 aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Em                     Am
 susah seneng dilakoni bebarengan
         D                   G
tanpo terpikirkan akhire bubaran..

(Intro) C D G

                   C
atiku loro, njobo njerone ambyar
D                          G         D/F#
 nyawang sliramu.. andang nduwe gandengan
Em                 Am
 iki ati udu bahan nggo dolanan
       D                     G    D
aku trimo ngalah mugo kowe bungah..

(Chorus)
          G                 D
mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe
     Em                     Bm
kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
yowes ora popo.. karma iseh ono..
          G
yowes modaro..

(Int.) C D Bm Em Am D G

                 C
opo kowe ora ngrumangsani..
D                G        D/F#
 aku merjuangke isuk awan wengi
Em                      Am
 golek rejeki tak nggo ndandani
        D                       G
basan kowe dadi, lali sek ngancani..

  C          D      G      D/F#  Em
sepurane kangmas.. aku ninggal lungo
 Am          D             G
aku sadar.. aku wes ngelarani..
C       D          Bm  B
 aku yo pingin bahagia..
  Am                      D
jujur kesel melarat, urip rekoso..

(Chorus)
          G                 D
mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe
     Em                     Bm
kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
yowes ora popo.. karma iseh ono..
        G
yowes modaro..

    G          D
sadaro.. ojo sepenake dewe
     Em                     Bm
kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane
      C
waton ninggal lungo..
        G
gandeng karo wong liyo
       Am                    D
yowes ora popo.. karma iseh ono..
        G
yowes modaro..
Lihat Semua Chord Aftershine
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.