Kunci Gitar Adella Wulandari - Angel



(Intro) C CMaj7 C7 F
        Fm Em Am Dm G C

C
angel.. pancen angel
                    F
kahanane ora iso di eyel
Fm            Em
loro.. pancen loro..
Am    Dm                 G
 mertahanke tresno bedo agomo..

C
nangis.. kudu nangis
                        F
netes eluh iki rak uwes uwes..
Fm            Em
lali.. pengen lali..
Am       Dm       G            C     G
 nanging roso iki Gusti sing maringi..

(Chorus)
           F
tulung paringono dalan..
             Em
ben iso urip bebrayan
Am            Dm        G
 senajan bedo corone ndungo..
          C
tujuane siji sing Kuoso

              F
tulung paringono restu..
               Em
nyuwun kalih bapak ibu..
Am             Dm
 mugo tresnaku sing suci..
 G                       C    Csus4 C
iso bareng nganti tekane pati..

(Int.) C Dm Em  Gm A Dm  Fm
       Em Am Dm G C

C
nangis.. kudu nangis
                        F
netes eluh iki rak uwes uwes..
Fm            Em
lali.. pengen lali..
Am       Dm       G            C     G
 nanging roso iki Gusti sing maringi..

(Chorus)
           F
tulung paringono dalan..
             Em
ben iso urip bebrayan
Am            Dm        G
 senajan bedo corone ndungo..
          C
tujuane siji sing Kuoso

              F
tulung paringono restu..
               Em
nyuwun kalih bapak ibu..
Am             Dm
 mugo tresnaku sing suci..
 G                       C
iso bareng nganti tekane pati.. ooh..

              F
mugo tresnaku sing suci..
 G                       C    CMaj7 C7 F
iso bareng nganti tekane pati..

(Outro) Fm Em Am Dm G C



Adella Wulandari - Angel

(Intro) A AMaj7 A7 D
        Dm C#m F#m Bm E A

A
angel.. pancen angel
                    D
kahanane ora iso di eyel
Dm            C#m
loro.. pancen loro..
F#m   Bm                 E
 mertahanke tresno bedo agomo..

A
nangis.. kudu nangis
                        D
netes eluh iki rak uwes uwes..
Dm            C#m
lali.. pengen lali..
F#m      Bm       E            A     E
 nanging roso iki Gusti sing maringi..

(Chorus)
           D
tulung paringono dalan..
             C#m
ben iso urip bebrayan
F#m           Bm        E
 senajan bedo corone ndungo..
          A
tujuane siji sing Kuoso

              D
tulung paringono restu..
               C#m
nyuwun kalih bapak ibu..
F#m            Bm
 mugo tresnaku sing suci..
 E                       A    Asus4 A
iso bareng nganti tekane pati..

(Int.) A Bm C#m  Em F# Bm  Dm
       C#m F#m Bm E A

A
nangis.. kudu nangis
                        D
netes eluh iki rak uwes uwes..
Dm            C#m
lali.. pengen lali..
F#m      Bm       E            A     E
 nanging roso iki Gusti sing maringi..

(Chorus)
           D
tulung paringono dalan..
             C#m
ben iso urip bebrayan
F#m           Bm        E
 senajan bedo corone ndungo..
          A
tujuane siji sing Kuoso

              D
tulung paringono restu..
               C#m
nyuwun kalih bapak ibu..
F#m            Bm
 mugo tresnaku sing suci..
 E                       A
iso bareng nganti tekane pati.. ooh..

              D
mugo tresnaku sing suci..
 E                       A    AMaj7 A7 D
iso bareng nganti tekane pati..

(Outro) Dm C#m F#m Bm E A
Lihat Semua Chord Adella Wulandari
Posted on : by
Related Chords: