Kunci Gitar Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)



Capo di fret 4

            F           G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari..
 E         Am             Dm
opo kowe lali.. karo janjimu..
                 G
mbiyen ngancani aku..

F           G   F           C
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
       Dm                  G
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

F              G
 uwes pirang sasi..
F                C
 kowe ngilang ra ngabari
  Dm                  G
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari
 E         Am             Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          G
ngancani aku..
             C                  C
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em        E           Am
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G               C
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) F G Em E Am
       Dm G Am A

F            G
 lek nyatane wis nduwe ganti
 C      G/B     Am
aku.. lilo.. meski..
 G        F               G
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari
 E         Am             Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          G
ngancani aku..
             C                  C
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em        E           Am
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G               C   C7
ngancani aku.. tekane matiku..

           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G               C
ngancani aku.. tekane matiku..



Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)

            A           B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m
wis suwe ora ngabari..
 G#        C#m            F#m
opo kowe lali.. karo janjimu..
                 B
mbiyen ngancani aku..

A           B   A           E
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
       F#m                 B
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

A              B
 uwes pirang sasi..
A                E
 kowe ngilang ra ngabari
  F#m                 B
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m
wis suwe ora ngabari
 G#        C#m            F#m
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          B
ngancani aku..
             E                  E
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m       G#          C#m
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           F#m
iling janjimu mbiyen..
          B               E
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) A B G#m G# C#m
       F#m B C#m C#

A            B
 lek nyatane wis nduwe ganti
 E      B/D#    C#m
aku.. lilo.. meski..
 B        A               B
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m
wis suwe ora ngabari
 G#        C#m            F#m
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          B
ngancani aku..
             E                  E
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m       G#          C#m
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           F#m
iling janjimu mbiyen..
          B               E   E7
ngancani aku.. tekane matiku..

           F#m
iling janjimu mbiyen..
          B               E
ngancani aku.. tekane matiku..
Lihat Semua Chord Woro Widowati
Posted on : by
Related Chords: