Kunci Gitar Woro Widowati - Kangen Kowe



Berikut ini chord Kangen Kowe yang dibawakan oleh Woro Widowati. Lagu terbarunya tersebut merupakan ciptaan Kohar Kohler. Video klipnya telah dirlis dibawah label PT. Media Musik Proaktif dengan youtube channelnya yang bernama Musik Proaktif. Video klip lagu tersebut telah tayang perdana pada 30 Juli 2021.

Capo di fret 3

(Intro) Am E Am..
        Dm G Am..
        Am E Am..
        Dm G Am..

       Am     E           Am
rino wengi.. aku kangen kowe..
      F        G       C
wes setahun.. aku ra ketemu..
  Dm
kangen.. rupamu..
  Am
kangen.. ngguyumu..
 Bm                  E
apeh.. ketemu wis ra iso..

         Am    E          Am
sak bendino.. atiku nelongso..
      F         G          C
janur kuning.. iki wes ngenteni..
 Dm               Am
aku ora sabar.. kapan kowe bali
 Bm      E           A  G
atiku atimu.. dadi siji..

(Chorus)
         C          Dm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
         G         C
sak bendino.. aku eling karo kowe
         C          Dm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
       G               C
tapi kowe.. ora bali bali..

(Int.) Am E Am..
       Dm G Am..

         Am    E          Am
sak bendino.. atiku nelongso..
      F         G          C
janur kuning.. iki wes ngenteni..
 Dm               Am
aku ora sabar.. kapan kowe bali
 Bm      E           A  G
atiku atimu.. dadi siji..

(Chorus)
         C          Dm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
         G         C
sak bendino.. aku eling karo kowe
-G        C          Dm
 sak bendino.. aku kangen karo kowe
       G               C
tapi kowe.. ora bali bali..

-A        D          Em
 sak bendino.. aku kangen karo kowe
         A         D
sak bendino.. aku eling karo kowe
         D          Em
sak bendino.. aku kangen karo kowe
       A             D
tapi kowe.. ora bali bali..
       A             D
tapi kowe.. ora bali bali..



Chord Woro Widowati - Kangen Kowe

(Intro) Cm G Cm..
        Fm A# Cm..
        Cm G Cm..
        Fm A# Cm..

       Cm     G           Cm
rino wengi.. aku kangen kowe..
      G#       A#      D#
wes setahun.. aku ra ketemu..
  Fm
kangen.. rupamu..
  Cm
kangen.. ngguyumu..
 Dm                  G
apeh.. ketemu wis ra iso..

         Cm    G          Cm
sak bendino.. atiku nelongso..
      G#        A#         D#
janur kuning.. iki wes ngenteni..
 Fm               Cm
aku ora sabar.. kapan kowe bali
 Dm      G           C  A#
atiku atimu.. dadi siji..

(Chorus)
         D#         Fm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
         A#        D#
sak bendino.. aku eling karo kowe
         D#         Fm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
       A#              D#
tapi kowe.. ora bali bali..

(Int.) Cm G Cm..
       Fm A# Cm..

         Cm    G          Cm
sak bendino.. atiku nelongso..
      G#        A#         D#
janur kuning.. iki wes ngenteni..
 Fm               Cm
aku ora sabar.. kapan kowe bali
 Dm      G           C  A#
atiku atimu.. dadi siji..

(Chorus)
         D#         Fm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
         A#        D#
sak bendino.. aku eling karo kowe
-A#       D#         Fm
 sak bendino.. aku kangen karo kowe
       A#              D#
tapi kowe.. ora bali bali..

-C        F          Gm
 sak bendino.. aku kangen karo kowe
         C         F
sak bendino.. aku eling karo kowe
         F          Gm
sak bendino.. aku kangen karo kowe
       C             F
tapi kowe.. ora bali bali..
       C             F
tapi kowe.. ora bali bali..

Chord Woro Widowati

Chord Woro Widowati - Kangen Kowe

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :