Kunci Gitar Woro Widowati - Eleng Gematimu



Capo di fret 6

(Intro) C G/B Am G
        F D G

  C
kelingan naliko kowe
     Em
sumende neng pundakku
          Am                      Em
lungguh jejer.. kowe kondo marang aku
     F                  C
kowe lan aku.. kudu pepisahan..
Am         Dm        G          C
 ngiklaske kowe karo wong wedok liyan..

C                           Em
langit wes mendung pratondo arepe udan
        Am
ati nggaret kelingan kowe sing
    Em
wes dadi kenangan
       F                   C
kowe nglanggeti.. sucine katresnan
Am   Dm                 G       C
 aku mung pasrah marang Gusti pengeran..

-G/B  Am              Em
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      F            G           C
ugo kelingan gematimu.. marang aku..
-G/B  Am               Em
 eleng suaramu.. angete rangkulanmu
      F            D           G
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

(Chorus)
          C
tak empet ning njero dodo..
-G/B    Am
 weruh kowe karo wong liyo
          Dm          G
ning nyatane.. kok malah soyo keloro..

         C
wes tak eremake netro
-G/B    Am
 weruh kowe karo wong liyo
          Dm         G
neng nyatane.. kok malah soyo keloro..

  Em
kudu ngiklaske kowe
    Am
nyanding karo wong liyo
    Dm                     G
senadyaning atiku keloro-loro..
       F
keloro-loro..

(Int.) Em  Dm  C
       F  Em Am D G..

(Chorus)
          C
tak empet ning njero dodo..
       Am
weruh kowe karo wong liyo
          Dm          G
ning nyatane.. kok malah soyo keloro..

         C
wes tak eremake netro
        Am
weruh kowe karo wong liyo
          Dm         G
neng nyatane.. kok malah soyo keloro..

          C
tak empet ning njero dodo..
-G/B    Am
 weruh kowe karo wong liyo
          Dm          G
ning nyatane.. kok malah soyo keloro..

         C
wes tak eremake netro
-G/B    Am
 weruh kowe karo wong liyo
          Dm  F      G
neng nyatane.. kok malah soyo keloro..

(Outro) F  Em  F G C



Woro Widowati - Eleng Gematimu

(Intro) F# C#/F D#m C#
        B G# C#

  F#
kelingan naliko kowe
     A#m
sumende neng pundakku
          D#m                     A#m
lungguh jejer.. kowe kondo marang aku
     B                  F#
kowe lan aku.. kudu pepisahan..
D#m        G#m       C#         F#
 ngiklaske kowe karo wong wedok liyan..

F#                          A#m
langit wes mendung pratondo arepe udan
        D#m
ati nggaret kelingan kowe sing
    A#m
wes dadi kenangan
       B                   F#
kowe nglanggeti.. sucine katresnan
D#m  G#m                C#      F#
 aku mung pasrah marang Gusti pengeran..

-C#/F  D#m             A#m
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      B            C#          F#
ugo kelingan gematimu.. marang aku..
-C#/F  D#m              A#m
 eleng suaramu.. angete rangkulanmu
      B            G#          C#
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

(Chorus)
          F#
tak empet ning njero dodo..
-C#/F    D#m
 weruh kowe karo wong liyo
          G#m         C#
ning nyatane.. kok malah soyo keloro..

         F#
wes tak eremake netro
-C#/F    D#m
 weruh kowe karo wong liyo
          G#m        C#
neng nyatane.. kok malah soyo keloro..

  A#m
kudu ngiklaske kowe
    D#m
nyanding karo wong liyo
    G#m                    C#
senadyaning atiku keloro-loro..
       B
keloro-loro..

(Int.) A#m  G#m  F#
       B  A#m D#m G# C#..

(Chorus)
          F#
tak empet ning njero dodo..
       D#m
weruh kowe karo wong liyo
          G#m         C#
ning nyatane.. kok malah soyo keloro..

         F#
wes tak eremake netro
        D#m
weruh kowe karo wong liyo
          G#m        C#
neng nyatane.. kok malah soyo keloro..

          F#
tak empet ning njero dodo..
-C#/F    D#m
 weruh kowe karo wong liyo
          G#m         C#
ning nyatane.. kok malah soyo keloro..

         F#
wes tak eremake netro
-C#/F    D#m
 weruh kowe karo wong liyo
          G#m B      C#
neng nyatane.. kok malah soyo keloro..

(Outro) B  A#m  B C# F#
Lihat Semua Chord Woro Widowati
Posted on : by
Related Chords: