Kunci Gitar Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati



Capo di fret 4

(Intro) Am G F E

Am
kerlap kerlip lintang
    G
ono ring awang awang
F
ngengetaken isun..
    Am
rikolo ambi riko..

Am
semilire angin..
 G               Dm
ono ring wayah wengi..
     F
nambahi sepine ati..
     E
hang magih dewekan..

(Chorus)
          Am
duh nelongso rasane ati
                   Dm
pengen ketemu tapi sing biso..
                 G
koyo dene mongso ketigo..
                Am
ngarepno banyu udan teko..

        Am
kangen iki setengah mati
                    Dm
mung riko hang biso nambani..
               G
sayang riko saiki nong ngendi
                     Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..

(Int.) Am Dm G Am

Am
kerlap kerlip lintang
    G
ono ring awang awang
F
ngengetaken isun..
    Am
rikolo ambi riko..

Am
semilire angin..
 G               Dm
ono ring wayah wengi..
     F
nambahi sepine ati..
     E
hang magih dewekan..

(Chorus)
          Am
duh nelongso rasane ati
                   Dm
pengen ketemu tapi sing biso..
                 G
koyo dene mongso ketigo..
                Am
ngarepno banyu udan teko..

        Am
kangen iki setengah mati
                    Dm
mung riko hang biso nambani..
               G
sayang riko saiki nong ngendi
                     Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..

          Am
duh nelongso rasane ati
                   Dm
pengen ketemu tapi sing biso..
                 G
koyo dene mongso ketigo..
                Am
ngarepno banyu udan teko..

        Am
kangen iki setengah mati
                    Dm
mung riko hang biso nambani..
               G
sayang riko saiki nong ngendi
                     Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..
      G              E     Am
wes suwe sun ngenten ngenteni..



Wandra feat. Jihan Audy - Kangen Setengah Mati

(Intro) C#m B A G#

C#m
kerlap kerlip lintang
    B
ono ring awang awang
A
ngengetaken isun..
    C#m
rikolo ambi riko..

C#m
semilire angin..
 B               F#m
ono ring wayah wengi..
     A
nambahi sepine ati..
     G#
hang magih dewekan..

(Chorus)
          C#m
duh nelongso rasane ati
                   F#m
pengen ketemu tapi sing biso..
                 B
koyo dene mongso ketigo..
                C#m
ngarepno banyu udan teko..

        C#m
kangen iki setengah mati
                    F#m
mung riko hang biso nambani..
               B
sayang riko saiki nong ngendi
                     C#m
wes suwe sun ngenten ngenteni..

(Int.) C#m F#m B C#m

C#m
kerlap kerlip lintang
    B
ono ring awang awang
A
ngengetaken isun..
    C#m
rikolo ambi riko..

C#m
semilire angin..
 B               F#m
ono ring wayah wengi..
     A
nambahi sepine ati..
     G#
hang magih dewekan..

(Chorus)
          C#m
duh nelongso rasane ati
                   F#m
pengen ketemu tapi sing biso..
                 B
koyo dene mongso ketigo..
                C#m
ngarepno banyu udan teko..

        C#m
kangen iki setengah mati
                    F#m
mung riko hang biso nambani..
               B
sayang riko saiki nong ngendi
                     C#m
wes suwe sun ngenten ngenteni..

          C#m
duh nelongso rasane ati
                   F#m
pengen ketemu tapi sing biso..
                 B
koyo dene mongso ketigo..
                C#m
ngarepno banyu udan teko..

        C#m
kangen iki setengah mati
                    F#m
mung riko hang biso nambani..
               B
sayang riko saiki nong ngendi
                     C#m
wes suwe sun ngenten ngenteni..
      B              G#    C#m
wes suwe sun ngenten ngenteni..
Lihat Semua Chord Jihan Audy
Posted on : by
Related Chords: