Kunci Gitar Wahyu Dita - Wes Kadung Sayang Chord



(Intro) F G C -G/B Am
        Dm G C Fm C G

    C
aku ra nyongko..
       G
kowe tego ninggalake..
    F         G            C
wis setahun luwih.. kowe lungo..
    C
aku ra nyongko..
      G
ceritane koyo ngene..
  F           G         C
kowe ninggal aku.. demi dek'e..

      F    G         C -G/B Am
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Dm           G         C    G
nanging nyatane kowe gandeng liyane..

    C                 G
tresnoku iki.. rasane sangsoyo gedi..
     F            G          C
mpun tak pendem.. jeru ning ati..
    C                  G
aku nelongso nandang loro koyo ngene..
  F        G              C
remuk ati iki yen eling kowe..

      F    G         C -G/B Am
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Dm
nanging nyatane
     G         C     Gm C
kowe gandeng liyane..

(Chorus)
 F                   G
opo salahku karo awakmu..
         Em                   A
nganti kowe tego ngelarani atiku iki
                Dm                   G
wis tak perjuangke uripku kanggo awakmu
                       C    Gm C
nanging kowe rak ngerteni..

  F                       G
kowe milih lungo karo dek'e..
             Em                       A
wong sing mbiyen pernah urip bareng kowe
          Dm                       G
aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
                   C
senajan wis kadung sayang..

(Int.) Am  Em  F  C
       C -G/B Am  Em  F G E Am
       Dm  G..

      F    G         C -G/B Am
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Dm
nanging nyatane
     G         C     Gm C
kowe gandeng liyane..

(Chorus)
 F                   G
opo salahku karo awakmu..
         Em                   A
nganti kowe tego ngelarani atiku iki
                Dm                   G
wis tak perjuangke uripku kanggo awakmu
                       C   Gm C
nanging kowe rak ngerteni..

  F                       G
kowe milih lungo karo dek'e..
             Em                       A
wong sing mbiyen pernah urip bareng kowe
          Dm                       G
aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
               Am
senajan wis kadung sayang..
D          Dm                       G
 aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
               C           Fm C
senajan wis kadung sayang..


Wahyu Dita - Wes Kadung Sayang

(Intro) C D G -D/F# Em
        Am D G Cm G D

    G
aku ra nyongko..
       D
kowe tego ninggalake..
    C         D            G
wis setahun luwih.. kowe lungo..
    G
aku ra nyongko..
      D
ceritane koyo ngene..
  C           D         G
kowe ninggal aku.. demi dek'e..

      C    D         G -D/F# Em
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Am           D         G    D
nanging nyatane kowe gandeng liyane..

    G                 D
tresnoku iki.. rasane sangsoyo gedi..
     C            D          G
mpun tak pendem.. jeru ning ati..
    G                  D
aku nelongso nandang loro koyo ngene..
  C        D              G
remuk ati iki yen eling kowe..

      C    D         G -D/F# Em
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Am
nanging nyatane
     D         G      Dm G
kowe gandeng liyane..

(Chorus)
 C                   D
opo salahku karo awakmu..
         Bm                   E
nganti kowe tego ngelarani atiku iki
                Am                   D
wis tak perjuangke uripku kanggo awakmu
                       G    Dm G
nanging kowe rak ngerteni..

  C                       D
kowe milih lungo karo dek'e..
             Bm                       E
wong sing mbiyen pernah urip bareng kowe
          Am                       D
aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
                   G
senajan wis kadung sayang..

(Int.) Em  Bm  C  G
       G -D/F# Em  Bm  C D B Em
       Am  D..

      C    D         G -D/F# Em
sayangku tulus.. kanggo ko..we..
        Am
nanging nyatane
     D         G      Dm G
kowe gandeng liyane..

(Chorus)
 C                   D
opo salahku karo awakmu..
         Bm                   E
nganti kowe tego ngelarani atiku iki
                Am                   D
wis tak perjuangke uripku kanggo awakmu
                       G    Dm G
nanging kowe rak ngerteni..

  C                       D
kowe milih lungo karo dek'e..
             Bm                       E
wong sing mbiyen pernah urip bareng kowe
          Am                       D
aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
               Em
senajan wis kadung sayang..
A          Am                       D
 aku mung iso nrimo.. kelangan sliramu..
               G           Cm G
senajan wis kadung sayang..

Chord Wahyu Dita - Wes Kadung Sayang

Lihat Semua :