Kunci Gitar Wafi Singsing - Pamit Bali



Capo di fret 2

(Intro) C Am F G..

  C
pikiranku mlayu..
     Am
ning sandinge waktu
  F
tanganmu tak gandeng
  C        G
manise guyumu

   C              -G/B
wektu muter cepet..
  Am             -G
mikir soyo ruwet..
 F
urip kudu mlaku..
     G
orak ono sing kleru

     Em
ngadepi kabeh iki
            Am
sing soyo nglarani..
         F
kowe tak semayani
      G
aku hurung wani..

(Chorus)
      F          G
aku lilo.. aku melu ndedungo
       C       G      Am
mugi bahagio tekane tuwo..
 G      F            G
arepo loro.. aku nerimo..
            C                 C7
segede kuwi aku banget le tresno..

        F          G
sadar diri.. aku durung wani..
        Em          Am
penjalukku.. mung siji..
G         F
ngapuromu sing gedi..
 G          C
aku pamit bali..

(Int.) F G C G/B Am G
       F G C
..

  C
pikiranku mlayu..
     Am
ning sandinge waktu
  F
tanganmu tak gandeng
  C        G
manise guyumu

   C
wektu muter cepet..
  Am
mikir soyo ruwet..
 F
urip kudu mlaku..
     G
orak ono sing kleru

     Em
ngadepi kabeh iki
            Am
sing soyo nglarani..
         F
kowe tak semayani
      G
aku hurung wani..

(Chorus)
      F          G
aku lilo.. aku melu ndedungo
       C       G      Am
mugi bahagio tekane tuwo..
 G      F            G
arepo loro.. aku nerimo..
            C                 C7
segede kuwi aku banget le tresno..

        F          G
sadar diri.. aku durung wani..
        Em          Am
penjalukku.. mung siji..
G         F
ngapuromu sing gedi..
 G          C
aku pamit bali..



Wafi Singsing - Pamit Bali

(Intro) D Bm G A..

  D
pikiranku mlayu..
     Bm
ning sandinge waktu
  G
tanganmu tak gandeng
  D        A
manise guyumu

   D              -A/C#
wektu muter cepet..
  Bm             -A
mikir soyo ruwet..
 G
urip kudu mlaku..
     A
orak ono sing kleru

     F#m
ngadepi kabeh iki
            Bm
sing soyo nglarani..
         G
kowe tak semayani
      A
aku hurung wani..

(Chorus)
      G          A
aku lilo.. aku melu ndedungo
       D       A      Bm
mugi bahagio tekane tuwo..
 A      G            A
arepo loro.. aku nerimo..
            D                 D7
segede kuwi aku banget le tresno..

        G          A
sadar diri.. aku durung wani..
        F#m         Bm
penjalukku.. mung siji..
A         G
ngapuromu sing gedi..
 A          D
aku pamit bali..

(Int.) G A D A/C# Bm A
       G A D..

  D
pikiranku mlayu..
     Bm
ning sandinge waktu
  G
tanganmu tak gandeng
  D        A
manise guyumu

   D
wektu muter cepet..
  Bm
mikir soyo ruwet..
 G
urip kudu mlaku..
     A
orak ono sing kleru

     F#m
ngadepi kabeh iki
            Bm
sing soyo nglarani..
         G
kowe tak semayani
      A
aku hurung wani..

(Chorus)
      G          A
aku lilo.. aku melu ndedungo
       D       A      Bm
mugi bahagio tekane tuwo..
 A      G            A
arepo loro.. aku nerimo..
            D                 D7
segede kuwi aku banget le tresno..

        G          A
sadar diri.. aku durung wani..
        F#m         Bm
penjalukku.. mung siji..
A         G
ngapuromu sing gedi..
 A          D
aku pamit bali..
Lihat Semua Chord Wafi Singsing
Posted on : by
Related Chords: