Kunci Gitar Wafi Singsing - Kadung Nyaman



(Intro) F G Em A
        Dm G C

 C           G/B      Am
aku kadung suwe bebarengan..
  Dm           C            G
pengen pisahan nanging kudu bertahan..
 C        G/B           Am
aku sopo aku kroso ning raiso
  Dm           C       G
nanging akhire kesio-sio..

    C            G/B       Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm         C          G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C          G/B          Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm           C            G
kowe tegel ninggal janji-janji..

(Intro) F G C

(Chorus)
  F                 G
tulung.. tulung ngerteni awakku..
        Em             Am
aku tresno.. ning sliramu..
    F                  G
ora bakal ati iki ngeliyo..
                     C         C7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  F                G
bingung.. bingung arep sambat..
     Em            Am
aku iki.. wis ra kuat..
      Dm
wis kadung nyaman..
  G                         C
nanging mung dinggo pelampiasan..

(Int.) F  G  Em  Am G
       F  G  C  G

    C            G/B       Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm         C          G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C          G/B          Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm           C            G
kowe tegel ninggal janji-janji..

(Intro) F G C

(Chorus)
  F                 G
tulung.. tulung ngerteni awakku..
        Em             Am
aku tresno.. ning sliramu..
    F                  G
ora bakal ati iki ngeliyo..
                     C         C7
mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  F                G
bingung.. bingung arep sambat..
     Em            Am
aku iki.. wis ra kuat..
      Dm
wis kadung nyaman..
  G                         C
nanging mung dinggo pelampiasan..
Lihat Semua Chord Wafi Singsing
Posted on : by
Related Chords: