Kunci Gitar Wafi Singsing - Dilit Wae Dadi Aku



(Intro) C G/B Am G
        F Em Dm G
        C G/B Am G
        F Em Dm G C

C    G/B    Am       G     F
 wes tau dadi.. (wes tau dadi..)
     Em      Dm G
sing nomer siji..
C  G/B    Am      G      F
 bungahe ati.. (bungahe ati..)
   Em        Dm G
raiso tak apusi..
  Em              Am
jelas kowe lungo aku..
    Dm                  G
aku mung nduwe roso tresno..

(Chorus)
  F                   G
cobo dilit wae kowe dadi aku
         Em                   Am
piye rasane ati iki kelangan sliramu..
           Dm         G             C  C7
sak pungkurmu.. aku dewe.. loro rasane..

              F                 G
pancen kudu pisah.. aku kudu pasrah..
          Em                   Am
lilakke kowe aku pancen uwis kalah..
       Dm             G             (F)
kowe dadi.. konco tresno.. jaman semono..

(Int.) F  Em  Dm G C
       F  Em Am Dm G C..

C    G/B    Am       G     F
 wes tau dadi.. (wes tau dadi..)
     Em      Dm G
sing nomer siji..
C  G/B    Am      G      F
 bungahe ati.. (bungahe ati..)
   Em        Dm G
raiso tak apusi..
  Em              Am
jelas kowe lungo aku..
    Dm                  G
aku mung nduwe roso tresno..

(Chorus)
  F                   G
cobo dilit wae kowe dadi aku
         Em                   Am
piye rasane ati iki kelangan sliramu..
           Dm         G             C  C7
sak pungkurmu.. aku dewe.. loro rasane..

              F                 G
pancen kudu pisah.. aku kudu pasrah..
          Em                   Am
lilakke kowe aku pancen uwis kalah..
       Dm             G             (F)
kowe dadi.. konco tresno.. jaman semono..

(Outro) F G C
Lihat Semua :

Wafi Singsing

Chord Kunci Gitar lainnya: