Kunci Gitar Vivi Artika - Tinggal Kenangan



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Dm G C

Am         Dm     G         C
pancen dalane.. kudu di uweske..
Am        Dm     G          C
ra bakal iso.. diterus teruske
Am        Dm       G        C
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
Am          Dm     G         C
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F         G
sepurane awakku
Em           Am
ra nyenengke atimu
Dm    G         C
mergo aku ra mampu..
F         G
mugo kowe ketemu
Em           Am
sing iso nggawe guyu
Dm        G      C
bahagia saben wektu..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
  C     G        Am
lilo.. ati iki lilo..
  Em         F        G       C
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
   C      G         Am
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  Em            F      G           C
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C

Am         Dm     G         C
pancen dalane.. kudu di uweske..
Am        Dm     G          C
ra bakal iso.. diterus teruske
Am        Dm       G        C
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
Am          Dm     G         C
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

F         G
sepurane awakku
Em           Am
ra nyenengke atimu
Dm    G         C
mergo aku ra mampu..
F         G
mugo kowe ketemu
Em           Am
sing iso nggawe guyu
Dm        G      C
bahagia saben wektu..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
  C     G        Am
lilo.. ati iki lilo..
  Em         F        G       C
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
   C      G         Am
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  Em            F      G           C
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

  Dm                 F G#
kowe sing tak sayang..
A#          C
tinggal kenangan..



Vivi Artika - Tinggal Kenangan

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B E

C#m        F#m    B         E
pancen dalane.. kudu di uweske..
C#m       F#m    B          E
ra bakal iso.. diterus teruske
C#m       F#m      B        E
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
C#m         F#m    B         E
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

A         B
sepurane awakku
G#m          C#m
ra nyenengke atimu
F#m   B         E
mergo aku ra mampu..
A         B
mugo kowe ketemu
G#m          C#m
sing iso nggawe guyu
F#m       B      E
bahagia saben wektu..

(Intro) F#m B E

(Chorus)
  E     B        C#m
lilo.. ati iki lilo..
  G#m        A        B       E
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
   E      B         C#m
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  G#m           A      B           E
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E
       A B G#m C#m
       F#m B E

C#m        F#m    B         E
pancen dalane.. kudu di uweske..
C#m       F#m    B          E
ra bakal iso.. diterus teruske
C#m       F#m      B        E
aku lan kowe.. wes dudu jodone..
C#m         F#m    B         E
wes ngono wae.. mlaku dewe dewe..

A         B
sepurane awakku
G#m          C#m
ra nyenengke atimu
F#m   B         E
mergo aku ra mampu..
A         B
mugo kowe ketemu
G#m          C#m
sing iso nggawe guyu
F#m       B      E
bahagia saben wektu..

(Intro) F#m B E

(Chorus)
  E     B        C#m
lilo.. ati iki lilo..
  G#m        A        B       E
roso tresno iki.. wes ra nduweni..
   E      B         C#m
ikhlas.. ati iki ikhlas..
  G#m           A      B           E
kowe sing tak sayang.. tinggal kenangan..

  F#m                A C
kowe sing tak sayang..
D           E
tinggal kenangan..
Lihat Semua Chord Vivi Artika
Posted on : by
Related Chords: