Kunci Gitar Vivi Artika - Gusti Kulo Los



Capo di fret 5

   C                      F
Gusti ati kulo sampon los tenan..
   Dm                       G
ikhlas ning impenku tinggal kenangan
  E                   Am
seprono seprene ku berjuang
     G            Dm
sak iki sing nduweni..
           F  G  C
malah wong liyan..

(Intro) C E Am F C G C

C            E
tak sayang sayang..
    Am         C
ojo nganti kelangan..
    F           G
tresno sing gemati iki
    C         G
wis terlalu dalam..
C           E
kabeh kurangku..
     Am         C
mugo kowe ngerteni..
    F          G           C
tak perjuangke ben cepet rabi..

(Intro) F G C

Am       Em         F          C
yungalah tenan lagi sayang sayange
  Dm       G
kowe ora kangen naging
      C             -Bm
malah ngajak bubaran
Am       Em          F        C
yungalah tenan.. iki lelakon opo..
  F        G            C  G
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
   C                      F
Gusti ati kulo sampon los tenan..
     Dm                        G
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  Em         E        Am
seprono seprene ku berjuang
     G            Dm
sak iki sing nduweni..
           F  G
malah wong liyan..

   C                  F
Gusti kuat-kuatno ati iki..
    Dm                       G
senajan ora ngerti kapan leh mari
  Em          E             Am
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  G          Dm           F  G
kabeh kenangane.. aku lan dewe

(Int.) C E Am C F G C
       Dm G C

Am       Em         F        C
yungalah tenan lagi sayang sayange
  Dm       G
kowe ora kangen naging
      C
malah ngajak bubaran
Am       Em          F       C
yungalah tenan.. iki lelakon opo
  F        G     C        G
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
   C                      F
Gusti ati kulo sampon los tenan..
     Dm                        G
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  Em         E          Am
seprono seprene ku berjuang
     G            Dm
sak iki sing nduweni..
           F  G
malah wong liyan..

   C                  F
Gusti kuat-kuatno ati iki..
    Dm                       G
senajan ora ngerti kapan leh mari
  Em          E             Am
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  G          Dm           F   G   C
kabeh kenangane.. aku lan de..we..e..

   C                      F
Gusti ati kulo sampon los tenan



Vivi Artika - Gusti Kulo Los

   F                      Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan..
   Gm                       C
ikhlas ning impenku tinggal kenangan
  A                   Dm
seprono seprene ku berjuang
     C            Gm
sak iki sing nduweni..
           Bb C  F
malah wong liyan..

(Intro) F A Dm Bb F C F

F            A
tak sayang sayang..
    Dm         F
ojo nganti kelangan..
    Bb          C
tresno sing gemati iki
    F         C
wis terlalu dalam..
F           A
kabeh kurangku..
     Dm         F
mugo kowe ngerteni..
    Bb         C           F
tak perjuangke ben cepet rabi..

(Intro) Bb C F

Dm       Am         Bb         F
yungalah tenan lagi sayang sayange
  Gm       C
kowe ora kangen naging
      F             -Em
malah ngajak bubaran
Dm       Am          Bb       F
yungalah tenan.. iki lelakon opo..
  Bb       C            F  C
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
   F                      Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan..
     Gm                        C
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  Am         A        Dm
seprono seprene ku berjuang
     C            Gm
sak iki sing nduweni..
           Bb C
malah wong liyan..

   F                  Bb
Gusti kuat-kuatno ati iki..
    Gm                       C
senajan ora ngerti kapan leh mari
  Am          A             Dm
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  C          Gm           Bb C
kabeh kenangane.. aku lan dewe

(Int.) F A Dm F Bb C F
       Gm C F

Dm       Am         Bb       F
yungalah tenan lagi sayang sayange
  Gm       C
kowe ora kangen naging
      F
malah ngajak bubaran
Dm       Am          Bb      F
yungalah tenan.. iki lelakon opo
  Bb       C     F        C
jarene dijodohke wong tuo..

(Chorus)
   F                      Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan..
     Gm                        C
ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  Am         A          Dm
seprono seprene ku berjuang
     C            Gm
sak iki sing nduweni..
           Bb C
malah wong liyan..

   F                  Bb
Gusti kuat-kuatno ati iki..
    Gm                       C
senajan ora ngerti kapan leh mari
  Am          A             Dm
butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  C          Gm           Bb  C   F
kabeh kenangane.. aku lan de..we..e..

   F                      Bb
Gusti ati kulo sampon los tenan
Lihat Semua Chord Vivi Artika
Posted on : by
Related Chords: