Kunci Gitar Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati



Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E
        Am F Dm E
        F Dm G..

C        G         Am
koyo ono kilat jroning mripatku..
  F      C          G
loro rasane batinku iki..
  F         G   
koyo gogrok langit..
   Em        Am
sakjroning rosoku..
    F
ra iso tak bendung
 G              C    G
udan tangis ing ati..

C            G         Am
ora kendat nggonku nyawang fotomu..
        F          C        G
mbrebes mili banyu moto ono ing pipi..
    F               G  
kelangan wong ning ati..
     Em       Am
sing tak tresnani..
        F        G         C
Gusti kuatno ati nompo kahanan iki..

(Intro) E  F  E..

(Chorus)
Am     Em
 lilo ati iki
       F          C  G/B
rasane rung iso lilo..
Am       Em
 nompo kahanan iki
    F           C
aku rung iso nompo..

    Dm
kelingan esemmu..
    Am
aku tansah kelingan..
    F                G
nalikane.. isih sesandingan..

Am       Em
 angin wengi iki
     F          C    G/B
kang dadi saksi bisu..
Am      Em
 anyekseni tangise
    F            C
sak jroning batinku..

    Dm
jerite ati iki..
     Am
ora iso tak unekno..
            F
mung tak pendem jeru..
G        C
ono ing dodo..

(Int.) Am G F C
       Am G F  E..

C            G         Am
ora kendat nggonku nyawang fotomu..
        F          C        G
mbrebes mili banyu moto ono ing pipi..
    F               G  
kelangan wong ning ati..
     Em       Am
sing tak tresnani..
        F        G         C
Gusti kuatno ati nompo kahanan iki..

(Intro) E  F  E..

(Chorus)
Am     Em
 lilo ati iki
       F          C  G/B
rasane rung iso lilo..
Am       Em
 nompo kahanan iki
    F           C
aku rung iso nompo..

    Dm
kelingan esemmu..
    Am
aku tansah kelingan..
    F                G
nalikane.. isih sesandingan..

Am       Em
 angin wengi iki
     F          C    G/B
kang dadi saksi bisu..
Am      Em
 anyekseni tangise
    F            C
sak jroning batinku..

    Dm
jerite ati iki..
     Am
ora iso tak unekno..
            F
mung tak pendem jeru..
G        C
ono ing dodo..

  F        G
kuat ora kuat..
      Em         Am
kudu iso tak lakoni..
    Dm      G           C
aku percoyo wes takdire Gusti..
F           G
sabar lan tawakal
      Em        Am
aku kudu iso nompo..
      Dm                G      C
pacobaning Gusti.. kang Moho Kuoso..
      Dm         G              G# A# C
pacobaning Gusti.. kang Moho Kuoso..



Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati

(Intro) Bm G Em F#
        Bm G Em F#
        G Em A..

D        A         Bm
koyo ono kilat jroning mripatku..
  G      D          A
loro rasane batinku iki..
  G         A   
koyo gogrok langit..
   F#m       Bm
sakjroning rosoku..
    G
ra iso tak bendung
 A              D    A
udan tangis ing ati..

D            A         Bm
ora kendat nggonku nyawang fotomu..
        G          D        A
mbrebes mili banyu moto ono ing pipi..
    G               A  
kelangan wong ning ati..
     F#m      Bm
sing tak tresnani..
        G        A         D
Gusti kuatno ati nompo kahanan iki..

(Intro) F#  G  F#..

(Chorus)
Bm     F#m
 lilo ati iki
       G          D  A/C#
rasane rung iso lilo..
Bm       F#m
 nompo kahanan iki
    G           D
aku rung iso nompo..

    Em
kelingan esemmu..
    Bm
aku tansah kelingan..
    G                A
nalikane.. isih sesandingan..

Bm       F#m
 angin wengi iki
     G          D    A/C#
kang dadi saksi bisu..
Bm      F#m
 anyekseni tangise
    G            D
sak jroning batinku..

    Em
jerite ati iki..
     Bm
ora iso tak unekno..
            G
mung tak pendem jeru..
A        D
ono ing dodo..

(Int.) Bm A G D
       Bm A G  F#..

D            A         Bm
ora kendat nggonku nyawang fotomu..
        G          D        A
mbrebes mili banyu moto ono ing pipi..
    G               A  
kelangan wong ning ati..
     F#m      Bm
sing tak tresnani..
        G        A         D
Gusti kuatno ati nompo kahanan iki..

(Intro) F#  G  F#..

(Chorus)
Bm     F#m
 lilo ati iki
       G          D  A/C#
rasane rung iso lilo..
Bm       F#m
 nompo kahanan iki
    G           D
aku rung iso nompo..

    Em
kelingan esemmu..
    Bm
aku tansah kelingan..
    G                A
nalikane.. isih sesandingan..

Bm       F#m
 angin wengi iki
     G          D    A/C#
kang dadi saksi bisu..
Bm      F#m
 anyekseni tangise
    G            D
sak jroning batinku..

    Em
jerite ati iki..
     Bm
ora iso tak unekno..
            G
mung tak pendem jeru..
A        D
ono ing dodo..

  G        A
kuat ora kuat..
      F#m        Bm
kudu iso tak lakoni..
    Em      A           D
aku percoyo wes takdire Gusti..
G           A
sabar lan tawakal
      F#m       Bm
aku kudu iso nompo..
      Em                A      D
pacobaning Gusti.. kang Moho Kuoso..
      Em         A              A# C D
pacobaning Gusti.. kang Moho Kuoso..
Lihat Semua :

Vita Lovia

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.