Kunci Gitar Via Vallen - Pamer Bojo


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C F C
        Am Em
        F G Em Am
        F G C

        C         F              C
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Am                 Em
rino wengi atiku rasane peteng
F          G      Em       Am
tansah kelingan.. kepengen nyawang
    F       Dm       G
sedelo wae uwis emoh tenan

(Intro) F G

      C            F         C
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G       Em      Am
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Dm         G          C
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) Am Em F C
        Am Em F G C       G
                   (o a o e..)

(Chorus)
  C          Em
dudu klambi anyar
             F
sing ning njero lemariku
  Dm
nanging bojo anyar
            G
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) F G C

  C        Em
dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang ning mripatku
  Dm
nanging kowe lali
         G
nglarani wong koyo aku

F          G
ning opo seneng aku
Em              Am
yen mung nggawe laraku
Dm         G             C     G
pamer bojo anyar ning ngarepku

      C            F         C
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G       Em      Am
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Dm         G          C
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) Am Em F C
        Am Em F G C       G
                   (o a o e..)

(Chorus)
  C          Em
dudu klambi anyar
             F
sing ning njero lemariku
  Dm
nanging bojo anyar
            G
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) F G C

  C        Em
dudu wangi mawar
           F
sing tak sawang ning mripatku
  Dm
nanging kowe lali
         G
nglarani wong koyo aku

F          G
ning opo seneng aku
Em              Am
yen mung nggawe laraku
Dm         G             C
pamer bojo anyar ning ngarepku

F          G
ning opo seneng aku
Em              Am
yen mung nggawe laraku
Dm         G             C
pamer bojo anyar ning ngarepku..



Via Vallen - Pamer Bojo

(Intro) D G D
        Bm F#m
        G A F#m Bm
        G A D

        D         G              D
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Bm                 F#m
rino wengi atiku rasane peteng
G          A      F#m      Bm
tansah kelingan.. kepengen nyawang
    G       Em       A
sedelo wae uwis emoh tenan

(Intro) G A

      D            G         D
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Em         A          D
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) Bm F#m G D
        Bm F#m G A D       A
                    (o a o e..)

(Chorus)
  D          F#m
dudu klambi anyar
             G
sing ning njero lemariku
  Em
nanging bojo anyar
            A
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) G A D

  D        F#m
dudu wangi mawar
           G
sing tak sawang ning mripatku
  Em
nanging kowe lali
         A
nglarani wong koyo aku

G          A
ning opo seneng aku
F#m             Bm
yen mung nggawe laraku
Em         A             D     A
pamer bojo anyar ning ngarepku

      D            G         D
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Em         A          D
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) Bm F#m G D
        Bm F#m G A D       A
                    (o a o e..)

(Chorus)
  D          F#m
dudu klambi anyar
             G
sing ning njero lemariku
  Em
nanging bojo anyar
            A
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) G A D

  D        F#m
dudu wangi mawar
           G
sing tak sawang ning mripatku
  Em
nanging kowe lali
         A
nglarani wong koyo aku

G          A
ning opo seneng aku
F#m             Bm
yen mung nggawe laraku
Em         A             D
pamer bojo anyar ning ngarepku

G          A
ning opo seneng aku
F#m             Bm
yen mung nggawe laraku
Em         A             D
pamer bojo anyar ning ngarepku..

Pamer Bojo - Didi Kempot

Lihat Semua Chord Via Vallen
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: