Kunci Gitar Via Vallen - Ngalah



Capo di fret 2

(Intro) F Em Am..
        Dm Em Am..

      Am       G      Em      Am
tresnomu ning aku ra ono tandinge
    F       G        C       E
gedene perhatianmu teko seprene..
Am          G       Em           Am
kasih sayangmu ra bakal tak lalekne..
       F            Em       Am
tak simpen.. ono njero.. ati kene..

     Am        G    Em          Am
setioku ning kowe biso kok rasakne
   F        G          C       E
mestine ora bakal dadi koyo ngene..
  Am       G        C         Am
jerune samudro sek iso di jajaki..
  F        G         Am
jerune ati sopo sing ngerti..

   F             G
krungu sak slentingan..
     C    G/B  Am G
kowe uwes ra setio..
    F    Dm       G
tegane kowe nyidrani ati iki..
     G Dm G
(oa oe..)

(Chorus)
      F        G
ra ngiro yen kowe uwes
   C           Am
nduwe sing liyane..
F              G
wes mbok khianati
       C          E
tresno sing suci iki..

        F        G          C      Am
ra nyongko kowe nresnani koncoku dewe
    Dm     Am         Dm        Am
rapopo rapopo terusno lakonmu dewe..
   F           G               Am
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..

(Int.) Dm  Em  F G Am

     Am        G    Em          Am
setioku ning kowe biso kok rasakne
   F        G          C       E
mestine ora bakal dadi koyo ngene..
  Am       G        C         Am
jerune samudro sek iso di jajaki..
  F        G         Am
jerune ati sopo sing ngerti..

   F             G
krungu sak slentingan..
     C    G/B  Am G
kowe uwes ra setio..
    F    Dm       G
tegane kowe nyidrani ati iki..
     G Dm G
(oa oe..)

(Chorus)
      F        G
ra ngiro yen kowe uwes
   C           Am
nduwe sing liyane..
F              G
wes mbok khianati
       C          E
tresno sing suci iki..

        F        G          C      Am
ra nyongko kowe nresnani koncoku dewe
    Dm     Am         Dm        Am
rapopo rapopo terusno lakonmu dewe..
   F           G               Am
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..

    Dm     Am       Dm          Am
rapopo rapopo terusno lakonmu dewe..
   F           G               Am
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..
   F           G               Am
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..



Chord Via Vallen - Ngalah

(Intro) G F#m Bm..
        Em F#m Bm..

      Bm       A      F#m     Bm
tresnomu ning aku ra ono tandinge
    G       A        D       F#
gedene perhatianmu teko seprene..
Bm          A       F#m          Bm
kasih sayangmu ra bakal tak lalekne..
       G            F#m      Bm
tak simpen.. ono njero.. ati kene..

     Bm        A    F#m         Bm
setioku ning kowe biso kok rasakne
   G        A          D       F#
mestine ora bakal dadi koyo ngene..
  Bm       A        D         Bm
jerune samudro sek iso di jajaki..
  G        A         Bm
jerune ati sopo sing ngerti..

   G             A
krungu sak slentingan..
     D    A/C# Bm A
kowe uwes ra setio..
    G    Em       A
tegane kowe nyidrani ati iki..
     A Em A
(oa oe..)

(Chorus)
      G        A
ra ngiro yen kowe uwes
   D           Bm
nduwe sing liyane..
G              A
wes mbok khianati
       D          F#
tresno sing suci iki..

        G        A          D      Bm
ra nyongko kowe nresnani koncoku dewe
    Em     Bm         Em        Bm
rapopo rapopo terusno lakonmu dewe..
   G           A               Bm
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..

(Int.) Em  F#m  G A Bm

     Bm        A    F#m         Bm
setioku ning kowe biso kok rasakne
   G        A          D       F#
mestine ora bakal dadi koyo ngene..
  Bm       A        D         Bm
jerune samudro sek iso di jajaki..
  G        A         Bm
jerune ati sopo sing ngerti..

   G             A
krungu sak slentingan..
     D    A/C# Bm A
kowe uwes ra setio..
    G    Em       A
tegane kowe nyidrani ati iki..
     A Em A
(oa oe..)

(Chorus)
      G        A
ra ngiro yen kowe uwes
   D           Bm
nduwe sing liyane..
G              A
wes mbok khianati
       D          F#
tresno sing suci iki..

        G        A          D      Bm
ra nyongko kowe nresnani koncoku dewe
    Em     Bm         Em        Bm
rapopo rapopo terusno lakonmu dewe..
   G           A               Bm
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..

    Em     Bm       Em          Bm
rapopo rapopo terusno lakonmu dewe..
   G           A               Bm
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..
   G           A               Bm
yo wes ben aku tak sing ngalah wae..

Chord Via Vallen

Chord Via Vallen - Ngalah

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :