Kunci Gitar Vayz - Ngawi Aku Janji



Capo di fret 2

(Intro) C F Em Am..
        Dm  G..

  C      G/B          Am
kenangan neng kuto ngawi..
  F      G            C
dalan.. iki sing dadi seksi..
 Dm
aku seng wes janji
    Am
ora bakal ngelarani
    E
cah ayu sing paling tak tresnani..

(Intro) Dm G..

  C           G/B        Am
nanging.. ati wes keno gudo..
F          G             C
nganti.. lali janji neng tresno
 Dm
aku sing wes janji
    Am
aku ne seng nyulayani
  E
sepurane aku sepurane..

F  G            C
 saiki neng ngendi..
 Dm         E
aku bali.. aku kangen..

(Chorus)
C-G/B-Am  -G-F
aku   seng salah..
    G            C
sepuranen seng katah..
            Dm
aku sing kleru..
       G           C
sing gede pangapuramu..

           F
ra tak baleni..
        G        Am
nggonku dolanan ati..
                 Dm
wes cukop kowe siji..
         G            C
sing tak simpen ning ati..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Bb  G..

  C           G/B        Am
nanging.. ati wes keno gudo..
F             G              C
nganti.. lali janji neng tresno..
 Dm
aku sing wes janji
    Am
aku ne seng nyulayani
  E
sepurane aku sepurane..

F  G            C
 saiki neng ngendi..
 Dm         E
aku bali.. aku kangen..

(Chorus)
C-G/B-Am  -G-F
aku   seng salah..
    G            C
sepuranen seng katah..
            Dm
aku sing kleru..
       G           C
sing gede pangapuramu..

           F
ra tak baleni..
        G        Am
nggonku dolanan ati..
                 Dm
wes cukop kowe siji..
         G            C
sing tak simpen ning ati..

                 Dm    G
wes cukop kowe siji.. ooh..
                      F  G# C
sing tak simpen ning ati..



Vayz - Ngawi Aku Janji

(Intro) D G F#m Bm..
        Em  A..

  D      A/C#         Bm
kenangan neng kuto ngawi..
  G      A            D
dalan.. iki sing dadi seksi..
 Em
aku seng wes janji
    Bm
ora bakal ngelarani
    F#
cah ayu sing paling tak tresnani..

(Intro) Em A..

  D           A/C#       Bm
nanging.. ati wes keno gudo..
G          A             D
nganti.. lali janji neng tresno
 Em
aku sing wes janji
    Bm
aku ne seng nyulayani
  F#
sepurane aku sepurane..

G  A            D
 saiki neng ngendi..
 Em         F#
aku bali.. aku kangen..

(Chorus)
D-A/C#-Bm  -A-G
aku    seng salah..
    A            D
sepuranen seng katah..
            Em
aku sing kleru..
       A           D
sing gede pangapuramu..

           G
ra tak baleni..
        A        Bm
nggonku dolanan ati..
                 Em
wes cukop kowe siji..
         A            D
sing tak simpen ning ati..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..
       G A F#m Bm
       C  A..

  D           A/C#       Bm
nanging.. ati wes keno gudo..
G             A              D
nganti.. lali janji neng tresno..
 Em
aku sing wes janji
    Bm
aku ne seng nyulayani
  F#
sepurane aku sepurane..

G  A            D
 saiki neng ngendi..
 Em         F#
aku bali.. aku kangen..

(Chorus)
D-A/C#-Bm  -A-G
aku    seng salah..
    A            D
sepuranen seng katah..
            Em
aku sing kleru..
       A           D
sing gede pangapuramu..

           G
ra tak baleni..
        A        Bm
nggonku dolanan ati..
                 Em
wes cukop kowe siji..
         A            D
sing tak simpen ning ati..

                 Em    A
wes cukop kowe siji.. ooh..
                      G  A# D
sing tak simpen ning ati..
Lihat Semua :

Vayz

Chord Kunci Gitar lainnya: