Kunci Gitar Vayz - Kandas



Capo di fret 1

(Intro) C G/B F G
        C G/B F G

  C           G/B        Am
kurang opo.. aku ning atimu..
  F               G         C
kurang piye labuh lan perjuanganku..
  Dm
rino klawan wengi
     Am
kowe sing tak anti-anti..
   E                         Am
tansah mesem ning sakjroning ngimpi..

(Intro) F  G..

  C              G/B        Am
kutho batu.. tak simpene rindu..
  F                G            C
bungah susah pengenku karo sliramu..
Dm
ning nyatane bedo
Am
kowe nyimpen ati liyo..
  E                        Am
rumangsamu aku mbok anggep opo..

(Intro) F  E..

(Chorus)
         Am                        Dm
yen pancene.. kowe milih.. karo de'e..
G                      C      E
 gampang banget rasamu ngelaleake..
Am     A               Dm
 tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas..
G                E
 kowe ayu.. polahmu kok setan alas..

   F    G           C
Gusti.. tresnoku kandas..

(Int.) F G E Am
       Dm G C..
       F G E Am
       Dm G C G

  C              G/B        Am
kutho batu.. tak simpene rindu..
  F                G            C
bungah susah pengenku karo sliramu..
Dm
ning nyatane bedo
Am
kowe nyimpen ati liyo..
  E                        Am
rumangsamu aku mbok anggep opo..

(Intro) F  E..

(Chorus)
         Am                        Dm
yen pancene.. kowe milih.. karo de'e..
G                      C      E
 gampang banget rasamu ngelaleake..
Am     A               Dm
 tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas..
G                E
 kowe ayu.. polahmu kok setan alas..

   F    G           C
Gusti.. tresnoku kandas..
        F    G        C      C  G C
oh.. Gusti.. tresnoku kandas..



Vayz - Kandas

(Intro) C# G#/C F# G#
        C# G#/C F# G#

  C#          G#/C       A#m
kurang opo.. aku ning atimu..
  F#              G#        C#
kurang piye labuh lan perjuanganku..
  D#m
rino klawan wengi
     A#m
kowe sing tak anti-anti..
   F                         A#m
tansah mesem ning sakjroning ngimpi..

(Intro) F# G#..

  C#             G#/C       A#m
kutho batu.. tak simpene rindu..
  F#               G#           C#
bungah susah pengenku karo sliramu..
D#m
ning nyatane bedo
A#m
kowe nyimpen ati liyo..
  F                        A#m
rumangsamu aku mbok anggep opo..

(Intro) F#  F..

(Chorus)
         A#m                       D#m
yen pancene.. kowe milih.. karo de'e..
G#                     C#     F
 gampang banget rasamu ngelaleake..
A#m    A#              D#m
 tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas..
G#               F
 kowe ayu.. polahmu kok setan alas..

   F#   G#          C#
Gusti.. tresnoku kandas..

(Int.) F# G# F A#m
       D#m G# C#..
       F# G# F A#m
       D#m G# C# G#

  C#             G#/C       A#m
kutho batu.. tak simpene rindu..
  F#               G#           C#
bungah susah pengenku karo sliramu..
D#m
ning nyatane bedo
A#m
kowe nyimpen ati liyo..
  F                        A#m
rumangsamu aku mbok anggep opo..

(Intro) F#  F..

(Chorus)
         A#m                       D#m
yen pancene.. kowe milih.. karo de'e..
G#                     C#     F
 gampang banget rasamu ngelaleake..
A#m    A#              D#m
 tiwas bundas tresnoku ora mbok gagas..
G#               F
 kowe ayu.. polahmu kok setan alas..

   F#   G#          C#
Gusti.. tresnoku kandas..
        F#   G#       C#     C#  G# C#
oh.. Gusti.. tresnoku kandas..
Lihat Semua :

Vayz

Chord Kunci Gitar lainnya: