Kunci Gitar Vayz feat. Mala Agatha - Siji Sijine



Capo di fret 4

(Intro) Dm G C..

       C            F
sadar aku iki amung wong kere
         G             C     G/B
mung sak anane aku nyambut gawe
       Am             Dm
budal isuk nganti temekan sore
        F          G
nanging ora sepiro asile..

       C            F
aku trimo yen iki kahanane
      G                 C    G/B
bukti gede tresnaku kanggo kowe
    Am                 Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe
     F              G           C
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

(Chorus)
Am                  G
 nganti putih rambutku..
               F
tak jogo tresnomu..
             C
ora bakal luntur..
      G/B       Am
sak pedote nafasku..

Am             G
 tak kuatne atiku..
                 F
senajan wong tuwomu..
               C
ora pernah setuju
   G/B      F              G
nduwe mantu aku.. dadi bojomu..

(Chorus)
  F                  G           -F
maturnuwun.. wes ngancani uripku..
Em              Am
 masio ngene keadaanku..
        Dm      G
ora masalah.. bungah susah
           C   C7
aku emoh pisah..

  F                  G      -F
mugi Gusti.. maringi dalane..
Em                    Am
 gede syukur.. lan ngibadahe..
         Dm
siji sijine..
  G                     F
yakin Gusti Allah.. mboten sare..

(Int.) G Em Am
       Dm G..

       C            F
aku trimo yen iki kahanane
      G                 C    G/B
bukti gede tresnaku kanggo kowe
    Am                 Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe
     F              G           C
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

(Chorus)
  F                  G           -F
maturnuwun.. wes ngancani uripku..
Em              Am
 masio ngene keadaanku..
        Dm      G
ora masalah.. bungah susah
           C   C7
aku emoh pisah..

  F                  G      -F
mugi Gusti.. maringi dalane..
Em                    Am
 gede syukur.. lan ngibadahe..
         Dm
siji sijine..
  G                     C
yakin Gusti Allah.. mboten sare..
         Dm
siji sijine..
  G                        C
yakin Gusti Allah.. mboten sare..



Vayz feat. Mala Agatha - Siji Sijine

(Intro) F#m B E..

       E            A
sadar aku iki amung wong kere
         B             E     B/D#
mung sak anane aku nyambut gawe
       C#m            F#m
budal isuk nganti temekan sore
        A          B
nanging ora sepiro asile..

       E            A
aku trimo yen iki kahanane
      B                 E    B/D#
bukti gede tresnaku kanggo kowe
    C#m                F#m
senajan lawuh krupuk karo tempe
     A              B           E
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

(Chorus)
C#m                 B
 nganti putih rambutku..
               A
tak jogo tresnomu..
 A    C#m B/D# E
ora bakal luntur..
      B/D#      C#m
sak pedote nafasku..

C#m            B
 tak kuatne atiku..
                 A
senajan wong tuwomu..
    A      C#m B/D# E
ora pernah se--tu---ju..
   B/D#     A              B
nduwe mantu aku.. dadi bojomu..

(Chorus)
  A                  B           -A
maturnuwun.. wes ngancani uripku..
G#m             C#m
 masio ngene keadaanku..
        F#m     B
ora masalah.. bungah susah
           E   E7
aku emoh pisah..

  A                  B      -A
mugi Gusti.. maringi dalane..
G#m                   C#m
 gede syukur.. lan ngibadahe..
         F#m
siji sijine..
  B                     A
yakin Gusti Allah.. mboten sare..

(Int.) B G#m C#m
       F#m B..

       E            A
aku trimo yen iki kahanane
      B                 E    B/D#
bukti gede tresnaku kanggo kowe
    C#m                F#m
senajan lawuh krupuk karo tempe
     A              B           E
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

(Chorus)
  A                  B           -A
maturnuwun.. wes ngancani uripku..
G#m             C#m
 masio ngene keadaanku..
        F#m     B
ora masalah.. bungah susah
           E   E7
aku emoh pisah..

  A                  B      -A
mugi Gusti.. maringi dalane..
G#m                   C#m
 gede syukur.. lan ngibadahe..
         F#m
siji sijine..
  B                     E
yakin Gusti Allah.. mboten sare..
         F#m
siji sijine..
  B                        E
yakin Gusti Allah.. mboten sare..

Chord Mala Agatha

Chord Vayz feat. Mala Agatha - Siji Sijine

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :