Kunci Gitar Utami Dewi Fortuna - Kahanan



(Intro) Am F G E
        F G Am..

  Am               F
kahananku iki, yen tak umpamakke..
  G                       F        G
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego..
       Am         Em
peteng koyo aneng luwung,
       F         Am
suwung sepi tan ono..
     G                F          G    Am
kang biso angluwari panandanging ati..

   Am
jerit tangis atiku
   F
tetes luh ing pipiku
  G                   F       G
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Am               Em
ibarat kembang kang layu
   F            Am
tanpo kumbang asmoro..
 G                    F
aku kang kebacut tresno kok
        G
tinggal lungo..

(Intro) Em F Em Am
        Em F G Am

(Chorus)
    Am
nglangut ing wanci wengi
      Em
yen rino atiku nelongso
      G
putus talining janji
         F             E
kowe ninggal kembang tresno

  Am
loro laraning ati
       Em
nadyan loro aku nerimo
     G
sliramu cidro janji
         F         E
tego ninggal aku lungo..

(Intro) Am  F G Am

      Am
tak lilakke lungamu
       Em
nadyan abot jroning rasaku
  G
pepes woting atiku
        F           E
kesayat welat tresnamu

       Am
nadyan adoh dunungmu
        Em
ojo nganti nglalekke aku
  G
kenangan lan sliramu
       F          E
dadi memanik ing kalbu..

  Am            F
umpamane.. kowe bali..
   G              F
nambani laraning ati dek semono
    Am            F
tak enteni.. kowe bali..
  G                   F
bebarengan nyambung tresno dek semono
  Am G
hmm..

   Am
jerit tangis atiku
   F
tetes luh ing pipiku
  G                   F       G
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Am               Em
ibarat kembang kang layu
   F            Am
tanpo kumbang asmoro..
 G                    F
aku kang kebacut tresno kok
        G
tinggal lungo..

(Intro) Em F Em Am
        Em F G Am..

(Chorus)
    Am
nglangut ing wanci wengi
      Em
yen rino atiku nelongso
      G
putus talining janji
         F             E
kowe ninggal kembang tresno

  Am
loro laraning ati
       Em
nadyan loro aku nerimo
     G
sliramu cidro janji
         F         E
tego ninggal aku lungo..

(Intro) Am  F G Am

      Am
tak lilakke lungamu
       Em
nadyan abot jroning rasaku
  G
pepes woting atiku
        F           E
kesayat welat tresnamu

       Am
nadyan adoh dunungmu
        Em
ojo nganti nglalekke aku
  G
kenangan lan sliramu
       F          E
dadi memanik ing kalbu..

  Am            F
umpamane.. kowe bali..
   G              F
nambani laraning ati dek semono
    Am            F
tak enteni.. kowe bali..
  G                   F
bebarengan nyambung tresno dek semono
  Am
hmm..



Utami Dewi Fortuna - Kahanan

(Intro) Fm C# D# C
        C# D# Fm..

  Fm               C#
kahananku iki, yen tak umpamakke..
  D#                      C#       D#
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego..
       Fm         Cm
peteng koyo aneng luwung,
       C#        Fm
suwung sepi tan ono..
     D#               C#         D#   Fm
kang biso angluwari panandanging ati..

   Fm
jerit tangis atiku
   C#
tetes luh ing pipiku
  D#                  C#      D#
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Fm               Cm
ibarat kembang kang layu
   C#           Fm
tanpo kumbang asmoro..
 D#                   C#
aku kang kebacut tresno kok
        D#
tinggal lungo..

(Intro) Cm C# Cm Fm
        Cm C# D# Fm

(Chorus)
    Fm
nglangut ing wanci wengi
      Cm
yen rino atiku nelongso
      D#
putus talining janji
         C#            C
kowe ninggal kembang tresno

  Fm
loro laraning ati
       Cm
nadyan loro aku nerimo
     D#
sliramu cidro janji
         C#        C
tego ninggal aku lungo..

(Intro) Fm  C# D# Fm

      Fm
tak lilakke lungamu
       Cm
nadyan abot jroning rasaku
  D#
pepes woting atiku
        C#          C
kesayat welat tresnamu

       Fm
nadyan adoh dunungmu
        Cm
ojo nganti nglalekke aku
  D#
kenangan lan sliramu
       C#         C
dadi memanik ing kalbu..

  Fm            C#
umpamane.. kowe bali..
   D#             C#
nambani laraning ati dek semono
    Fm            C#
tak enteni.. kowe bali..
  D#                  C#
bebarengan nyambung tresno dek semono
  Fm D#
hmm..

   Fm
jerit tangis atiku
   C#
tetes luh ing pipiku
  D#                  C#      D#
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Fm               Cm
ibarat kembang kang layu
   C#           Fm
tanpo kumbang asmoro..
 D#                   C#
aku kang kebacut tresno kok
        D#
tinggal lungo..

(Intro) Cm C# Cm Fm
        Cm C# D# Fm..

(Chorus)
    Fm
nglangut ing wanci wengi
      Cm
yen rino atiku nelongso
      D#
putus talining janji
         C#            C
kowe ninggal kembang tresno

  Fm
loro laraning ati
       Cm
nadyan loro aku nerimo
     D#
sliramu cidro janji
         C#        C
tego ninggal aku lungo..

(Intro) Fm  C# D# Fm

      Fm
tak lilakke lungamu
       Cm
nadyan abot jroning rasaku
  D#
pepes woting atiku
        C#          C
kesayat welat tresnamu

       Fm
nadyan adoh dunungmu
        Cm
ojo nganti nglalekke aku
  D#
kenangan lan sliramu
       C#         C
dadi memanik ing kalbu..

  Fm            C#
umpamane.. kowe bali..
   D#             C#
nambani laraning ati dek semono
    Fm            C#
tak enteni.. kowe bali..
  D#                  C#
bebarengan nyambung tresno dek semono
  Fm
hmm..
Lihat Semua Chord Utami Dewi Fortuna
Posted on : by
Related Chords: