Kunci Gitar Tupang feat. Elsa Safira - Gayuh Wulan



(Intro) C  Em  F G C
        Am Em  F  C G/B
        Am Em  F G C

   C               Em
mbiyen aku nate janji..
      F      G       C
yen lungo.. ojo lali bali..
  C                 F
nanging.. opo kowe ora ngerti
        Dm        G          C
yen tresno kuwi kudu di gondeli..

-G/B  Am                      G
 perjuanganku ra patut mbok ragu..
        F                        G
separuh nyowoku mung kanggo sliramu..

(Chorus)
          C   G     Am         Em
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
         F    C
tak penekke langit..
  Dm          G              Am   Em
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    F
tresnoku mung siji..
    Dm           G          C   G
kanggo kowe sing tak anti-anti..

           C      G
masio bumi kang rubuh..
 Am           Em          F    C
ora bakal tak blenjani janji suci..
  Dm          G            Am  Em
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 F
ora bakal lali..
 Dm               G           C
amung kowe.. sing neng njero ati..

(Int.) C G Am Em F C Dm G
       C      G 
       ho ooo ho..
       Am   Em F C Dm G C
       ho ooo..

     Am                      G
perjuanganku ra patut mbok ragu..
        F                        G    A
separuh nyowoku mung kanggo sliramu.. ho..

(Chorus) (Overtone)
          D   A     Bm         F#m
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
         G    D
tak penekke langit..
  Em          A              Bm   F#m
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    G
tresnoku mung siji..
    Em           A          D   A
kanggo kowe sing tak anti-anti..

           D      A
masio bumi kang rubuh..
 Bm           F#m         G    D
ora bakal tak blenjani janji suci..
  Em          A            Bm  F#m
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 G
ora bakal lali..
 Em               A           D
amung kowe.. sing neng njero ati..
 G                A            D
amung kowe.. sing neng njero.. ati..



Tupang feat. Elsa Safira - Gayuh Wulan

(Intro) A#  Dm  D# F A#
        Gm Dm  D#  A# F/A
        Gm Dm  D# F A#

   A#              Dm
mbiyen aku nate janji..
      D#     F       A#
yen lungo.. ojo lali bali..
  A#                D#
nanging.. opo kowe ora ngerti
        Cm        F          A#
yen tresno kuwi kudu di gondeli..

-F/A  Gm                      F
 perjuanganku ra patut mbok ragu..
        D#                       F
separuh nyowoku mung kanggo sliramu..

(Chorus)
          A#  F     Gm         Dm
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
         D#   A#
tak penekke langit..
  Cm          F              Gm   Dm
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    D#
tresnoku mung siji..
    Cm           F          A#  F
kanggo kowe sing tak anti-anti..

           A#     F
masio bumi kang rubuh..
 Gm           Dm          D#   A#
ora bakal tak blenjani janji suci..
  Cm          F            Gm  Dm
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 D#
ora bakal lali..
 Cm               F           A#
amung kowe.. sing neng njero ati..

(Int.) A# F Gm Dm D# A# Cm F
       A#     F 
       ho ooo ho..
       Gm   Dm D# A# Cm F A#
       ho ooo..

     Gm                      F
perjuanganku ra patut mbok ragu..
        D#                       F    G
separuh nyowoku mung kanggo sliramu.. ho..

(Chorus) (Overtone)
          C   G     Am         Em
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
         F    C
tak penekke langit..
  Dm          G              Am   Em
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    F
tresnoku mung siji..
    Dm           G          C   G
kanggo kowe sing tak anti-anti..

           C      G
masio bumi kang rubuh..
 Am           Em          F    C
ora bakal tak blenjani janji suci..
  Dm          G            Am  Em
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 F
ora bakal lali..
 Dm               G           C
amung kowe.. sing neng njero ati..
 F                G            C
amung kowe.. sing neng njero.. ati..
Lihat Semua Chord Elsa Safira
Posted on : by
Related Chords: