Kunci Gitar Elsa Safira - Langgeng Sesandingan



(Intro) F  G  Em F#m G..

G            D
wulan limo.. awal tresno..
Em                 Bm
mok ucapke janji.. asmoro..
C     Cm       G      Em
ati seneng.. kegowo roso..
  C              Am
roso tresno seng tak songgo
D
neng ati selawase..

G              D
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Em
sinar wulan lintang..
     Bm
seng dadi saksi..
C       Cm    G     Em
mok sirami.. ati.. iki..
   Am
kanti tresno..
D             G
lan tulus lan suci..

(Chorus)
   D        G
ra ono wong liyo..
     D        Em
neng njero atiku..
Bm          C
mergo tresnoku..
    Bm        Am
wes dadi duwekmu..
  D         G
mugo Seng Kuoso..
  D           Em
paring kasunyatan..
    Bm         C
tresnaku tresnamu..
    G             Am D G
langgeng nggone sesandingan..

(Int.) Dm  G  Cm  G
       D#  Cm  D..

G              D
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Em
sinar wulan lintang..
     Bm
seng dadi saksi..
C       Cm    G     Em
mok sirami.. ati.. iki..
   Am          D             G
kanti tresno.. lan tulus lan suci..

(Chorus)
   D        G
ra ono wong liyo..
     D        Em
neng njero atiku..
Bm          C
mergo tresnoku..
    Bm        Am
wes dadi duwekmu..
  D         G
mugo Seng Kuoso..
  D           Em
paring kasunyatan..
    Bm         C
tresnaku tresnamu..
    G             Am D G
langgeng nggone sesandingan..

(Chorus) (Overtone)
   E        A
ra ono wong liyo..
     E        F#m
neng njero atiku..
C#m         D
mergo tresnoku..
    C#m       Bm
wes dadi duwekmu..
  E         A
mugo Seng Kuoso..
  E           F#m
paring kasunyatan..
    C#m        D
tresnaku tresnamu..
    A             Bm E A
langgeng nggone sesandingan..



Elsa Safira - Langgeng Sesandingan

(Intro) D#  F  Dm Em F..

F            C
wulan limo.. awal tresno..
Dm                 Am
mok ucapke janji.. asmoro..
A#    A#m      F      Dm
ati seneng.. kegowo roso..
  A#             Gm
roso tresno seng tak songgo
C
neng ati selawase..

F              C
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Dm
sinar wulan lintang..
     Am
seng dadi saksi..
A#      A#m   F     Dm
mok sirami.. ati.. iki..
   Gm
kanti tresno..
C             F
lan tulus lan suci..

(Chorus)
   C        F
ra ono wong liyo..
     C        Dm
neng njero atiku..
Am          A#
mergo tresnoku..
    Am        Gm
wes dadi duwekmu..
  C         F
mugo Seng Kuoso..
  C           Dm
paring kasunyatan..
    Am         A#
tresnaku tresnamu..
    F             Gm C F
langgeng nggone sesandingan..

(Int.) Cm  F  A#m  F
       C#  A#m  C..

F              C
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Dm
sinar wulan lintang..
     Am
seng dadi saksi..
A#      A#m   F     Dm
mok sirami.. ati.. iki..
   Gm          C             F
kanti tresno.. lan tulus lan suci..

(Chorus)
   C        F
ra ono wong liyo..
     C        Dm
neng njero atiku..
Am          A#
mergo tresnoku..
    Am        Gm
wes dadi duwekmu..
  C         F
mugo Seng Kuoso..
  C           Dm
paring kasunyatan..
    Am         A#
tresnaku tresnamu..
    F             Gm C F
langgeng nggone sesandingan..

(Chorus) (Overtone)
   D        G
ra ono wong liyo..
     D        Em
neng njero atiku..
Bm          C
mergo tresnoku..
    Bm        Am
wes dadi duwekmu..
  D         G
mugo Seng Kuoso..
  D           Em
paring kasunyatan..
    Bm         C
tresnaku tresnamu..
    G             Am D G
langgeng nggone sesandingan..
Lihat Semua :

Elsa Safira

Chord Kunci Gitar lainnya: