Kunci Gitar SKA 86 - Sangu Mbesuk



Lagu 'Sangu Mbesuk' ini merupakan ciptaan Abil (SKA 86). Video klipnya telah tayang perdana pada tanggal 3 November 2019 di channel youtube UYE tone.

(Intro) C D G
        C D Em..
        C D G D/F# Em
        Am  Bm  Am D G..
        G  Bm  Am  D
        Bm  Em  Am D G..

   G
teruntuk kau yang disana
  Bm
maaf ku rung iso mulih
-A#m-Am                D
      aku durung iso bali..
  Bm                   Em
saiki wis dungokno aku ning.. Gusti
      Am            D        G
diparingi sehat lan akeh rejeki (Amin..)

  G
kudu sabar, kudu ngerti
 Bm
iki wis dadi dalane
Am                      D
 yen nerimo (dilakoni wae..)
  Bm                  Em
piye meneh yo iki aku anane
        Am           D       G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

(Chorus)
             C   D               G
sing penting aku wis sungguh-sungguh
(yo iso.. yo iso..)
          C            D          Em
kerjo nggolek duit udu kanggo liyane..
(karepmu)
         C
sithik demi sithik
     D             G   D/F# Em
sing penting halal lan berkah
         Am
kanggo sangu mbesuk
         Bm
kanggo sangu mbesuk
        Am       D          G
kanggo urip.. mbesuk karo kowe..

(Int.) G Bm Am D..
       D-C-Bm Em Am D G

  G
kudu sabar, kudu ngerti
 Bm
iki wis dadi dalane
Am                      D
 yen nerimo (dilakoni wae..)
  Bm                  Em
piye meneh yo iki aku anane
        Am           D       G
rasah mikir sing ora-ora karuan..

(Chorus)
             C   D               G
sing penting aku wis sungguh-sungguh
(yo iso.. yo iso..)
          C            D          Em
kerjo nggolek duit udu kanggo liyane..
(karepmu)
         C
sithik demi sithik
     D             G   D/F# Em
sing penting halal lan berkah
         Am
kanggo sangu mbesuk
         Bm
kanggo sangu mbesuk
        Am       D          G
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

             C   D               G
sing penting aku wis sungguh-sungguh
(yo iso.. yo iso..)
          C            D          Em
kerjo nggolek duit udu kanggo liyane..
(karepmu)
         C
sithik demi sithik
     D             G   D/F# Em
sing penting halal lan berkah
         Am
kanggo sangu (mbesuk)
         Bm
kanggo sangu (mbesuk)
        Am        D          G
kanggo urip.. (mbesuk karo kowe..) oh..
         Am
kanggo sangu (mbesuk)
                       Bm
kanggo kanggo kanggo sangu (mbesuk)
        Am        D          G
kanggo urip.. (mbesuk karo kowe..)

(Outro) D# C G
Lihat Semua Chord SKA 86
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: