Kunci Gitar SKA 86 - Ra Jodo



(Intro) F G C Am Dm G C Csus4

C      F        G           C
maafkanku kali ini harus pergi..
Am       Dm            G       C
meninggalkan kamu yang aku sayangi..
C       F        G          C
banyu moto iki mili nguras ati..
Am         Dm      G         C Csus4 C
kelingan tresnoku ora.. direstui..

F                  G
 mama papa maafkan aku
                   Em
yang tak bisa membawa
                 Am
calon mantumu mulih..
             F                   G
mergo anakmu iki ra diparingi restu
               C
marang calon besanmu..
           F                C
saktenane ati iki loro loro loro
             G
cintaku terhalang
                    C
oleh restune wong tuo
            F
jarene janjimu
                   C
urip bareng nganti bongko
           G
nyatane saiki
              C
kowe digondol wong liyo..

C -G/B -Am
nyesek njejeg nong ati..
      Em
nyakseni kowe rabi..
     F
lilo dadi dedungo..
       C         G
ngarep tekanmu dadi jondo..

Am
 karepe ati tetep nglakoni
masio ra direstui
Em
 tapine kowe wedi
mengko dicap anak ra berbakti
F
 yen pancen ngono anane
                    C
abote sing keronto iki
kersane isun baen
     G
hang nyonggo ugo ndeweni..

(Chorus)
       F        G           C
maafkanku kali ini harus pergi..
Am       Dm            G       C
meninggalkan kamu yang aku sayangi..
C       F        G          C
banyu moto iki mili nguras ati..
Am         Dm      G         C  C7
kelingan tresnoku ora direstui..

(Int.) F G C Am F G C..
       F G Em Am
       Dm G C C7

F                  G
 mama papa maafkan aku
                   Em
yang tak bisa membawa
                 Am
calon mantumu mulih..
             F                   G
mergo anakmu iki ra diparingi restu
               C
marang calon besanmu..
           F                C
saktenane ati iki loro loro loro
             G
cintaku terhalang
                    C
oleh restune wong tuo
            F
jarene janjimu
                   C
urip bareng nganti bongko
           G
nyatane saiki
              C
kowe digondol wong liyo..

C -G/B -Am
nyesek njejeg nong ati..
      Em
nyakseni kowe rabi..
     F
lilo dadi dedungo..
       C         G
ngarep tekanmu dadi jondo..

Am
 karepe ati tetep nglakoni
masio ra direstui
Em
 tapine kowe wedi
mengko dicap anak ra berbakti
F
 yen pancen ngono anane
                    C
abote sing keronto iki
kersane isun baen
     G
hang nyonggo ugo ndeweni..

(Chorus)
       F        G           C
maafkanku kali ini harus pergi..
Am       Dm            G       C
meninggalkan kamu yang aku sayangi..
C       F        G          C
banyu moto iki mili nguras ati..
Am         Dm      G         C
kelingan tresnoku ora direstui..
C          Dm      G         C
kelingan tresnoku ora direstui..
C          Dm      G         C
kelingan tresnoku ora direstui..
Lihat Semua :

SKA 86

Chord Kunci Gitar lainnya: