Kunci Gitar Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo



C                G
 biyen ngademke ati..
               Am 
jebule malah dilarani..
G             F                Em
 rungokno sedelok wae.. sworo ati iki..
      Dm                          G
ora kuat nandang perih.. ning dadaku..

C                  G
 mungkin cukup semene..
             Am
kudu mlaku dewe dewe..
Dm                 F
 kowe lunga ninggalke janji
         Em
aku mbok apusi..
       D                        G
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

F                    G
 tak rewangi kerja wengi sore..
C       G    Am         G
 ra peduli omonge tonggone
F                  G
 malah kowe.. karo wong liyo..

(Chorus)
      C       G             Am
ora popo.. snajan tembus njero dada..
         F                       G
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
       C         G        Am         G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         F
kenangan sing ono..
        G                  C G Am G
tugu jogja aku saiki wis lilo..

(Int.) F  G  F Em Dm G

C                  G
 mungkin cukup semene..
             Am
kudu mlaku dewe dewe..
Dm                 F
 kowe lunga ninggalke janji
         Em
aku mbok apusi..
       D                        G
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

F                    G
 tak rewangi kerja wengi sore..
C       G    Am         G
 ra peduli omonge tonggone
F                  G
 malah kowe.. karo wong liyo..

(Chorus)
      C       G             Am
ora popo.. snajan tembus njero dada..
         F                       G
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
       C         G        Am         G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         F
kenangan sing ono..
        G                  C  
tugu jogja aku saiki wis lilo..
G      Am
 hoo ooo oo..

         F                       G
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
       C         G        Am         G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         F
kenangan sing ono..
        G                    C
tugu jogja aku saiki wis.. lilo..
Lihat Semua Chord Shuma Prada
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.