Kunci Gitar Letto - Kangen Deso


AutoScroll  

Capo di fret 3

(Intro) G  Em  Am  D
        G  Em  Am D G..

           G            Em
Jeroning rasa.. tan kuwawa
  Am                D
Kangen marang keluarga..
       G          Em
Lunga adoh.. seka desa
  Am                D
Golek sandang lan boga..

Bm               Em
 Pirang-pirang taun tak lakoni 
Bm            Em
 ganti dina lawan sasi
C            D         G
Kapan.. nggonku amungkasi..

(Chorus)
      C            D
Aku kangen bali ndeso
        Bm            Em
Kangen anak lan keluarga
      C            D
Aku kangen bali ndeso
      Bm          Em
Rama ibu nyuwun donga
      C            D
Aku kangen bali ndeso
          Bm             G
Ingkang putra murih raharja..

(Intro) G  Em  Am  D
        G  Em  Am D G..

            G         Em
Kangen kang tan..po winates
          Am                 D 
Ing batin mung tansah nggerantes..
          G          Em
Kang bisa pa..ring husada
        Am         D    
Lamun bisa bali ndeso..

         Bm
yeyeye yeye..
                Em  
Pirang-pirang taun tak lakoni 
Bm             Em
 ndina-ndina mangan ati
       C
Mbuh kapan (kapan mbuh) 
 D            G
Enyong bisa bali..

(Chorus)
      C            D
Aku kangen bali ndeso
        Bm            Em
Kangen anak lan keluarga
      C            D
Aku kangen bali ndeso
      Bm          Em
Rama ibu nyuwun donga
      C            D
Aku kangen bali ndeso
          Bm             G
Ingkang putra murih raharja..

(Interlude) C Bm Am G
            C Bm Am G
            Am Bm C D

(Chorus)
      C            D
Aku kangen bali ndeso
        Bm            Em
Kangen anak lan keluarga
      C            D
Aku kangen bali ndeso
      Bm          Em
Rama ibu nyuwun donga
      C            D
Aku kangen bali ndeso
          Bm             G
Ingkang putra murih raharja..



Letto - Kangen Deso

(Intro) A#  Gm  Cm  F
        A#  Gm  Cm F A#..

           A#           Gm
Jeroning rasa.. tan kuwawa
  Cm                F
Kangen marang keluarga..
       A#         Gm
Lunga adoh.. seka desa
  Cm                F
Golek sandang lan boga..

Dm               Gm
 Pirang-pirang taun tak lakoni 
Dm            Gm
 ganti dina lawan sasi
D#           F         A#
Kapan.. nggonku amungkasi..

(Chorus)
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
        Dm            Gm
Kangen anak lan keluarga
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
      Dm          Gm
Rama ibu nyuwun donga
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
          Dm             A#
Ingkang putra murih raharja..

(Intro) A#  Gm  Cm  F
        A#  Gm  Cm F A#..

            A#        Gm
Kangen kang tan..po winates
          Cm                 F 
Ing batin mung tansah nggerantes..
          A#         Gm
Kang bisa pa..ring husada
        Cm         F    
Lamun bisa bali ndeso..

         Dm
yeyeye yeye..
                Gm  
Pirang-pirang taun tak lakoni 
Dm             Gm
 ndina-ndina mangan ati
       D#
Mbuh kapan (kapan mbuh) 
 F            A#
Enyong bisa bali..

(Chorus)
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
        Dm            Gm
Kangen anak lan keluarga
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
      Dm          Gm
Rama ibu nyuwun donga
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
          Dm             A#
Ingkang putra murih raharja..

(Interlude) D# Dm Cm A#
            D# Dm Cm A#
            Cm Dm D# F

(Chorus)
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
        Dm            Gm
Kangen anak lan keluarga
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
      Dm          Gm
Rama ibu nyuwun donga
      D#           F
Aku kangen bali ndeso
          Dm             A#
Ingkang putra murih raharja..
Lihat semua chord Letto
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: