Kunci Gitar Shadeva Wijaya - Layangan Pedot



(Intro) F G Em Am Dm  G..

C                    -G
saktenane aku rapopo..
Am
yen kowe arep.. golek liyo..
   Em
mergo aku iki..
  Am             G          Dm
sering kali mbok bedak-bedakke..
       Dm      G             C  F G
aku nyadari.. aku wong ra ndue..

 C                       -G
ora ngurus kowe arep piye..
Am
rono rene mbok sepelekke..
   Em
mergo aku iki..
    Am         G        Dm
wes ra mikir kowe selawase..
       Dm          G         C
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

(Chorus)
  F             G         Em
koyo.. layangan pedot taline..
A           Dm
mibur katut angin
          G           C
yowis ben tak umbar wae..

 F        G          Em
aku.. tak golek gantine..
         Am        Dm
seng ngerti.. opo anane
   G       C
keadaanku iki..

(Int.) F  Em Am Dm G C..
       Dm  G..

 C
ora ngurus kowe arep piye..
Am
rono rene mbok sepelekke..
   Em
mergo aku iki..
    Am                  Dm
wes ra mikir kowe selawase..
       Dm          G         C
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

(Chorus)
  F             G         Em
koyo.. layangan pedot taline..
A           Dm
mibur katut angin
          G           C
yowis ben tak umbar wae..

 F        G          Em
aku.. tak golek gantine..
         Am        Dm
seng ngerti.. opo anane
   G       C
keadaanku iki..

 F        G          Em
aku.. tak golek gantine..
         Am        Dm
seng ngerti.. opo anane
   G       C
keadaanku iki..



Shadeva Wijaya - Layangan Pedot

(Intro) D E C#m F#m Bm  E..

A                    -E
saktenane aku rapopo..
F#m
yen kowe arep.. golek liyo..
   C#m
mergo aku iki..
  F#m            E          Bm
sering kali mbok bedak-bedakke..
       Bm      E             A  D E
aku nyadari.. aku wong ra ndue..

 A                       -E
ora ngurus kowe arep piye..
F#m
rono rene mbok sepelekke..
   C#m
mergo aku iki..
    F#m        E        Bm
wes ra mikir kowe selawase..
       Bm          E         A
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

(Chorus)
  D             E         C#m
koyo.. layangan pedot taline..
F#          Bm
mibur katut angin
          E           A
yowis ben tak umbar wae..

 D        E          C#m
aku.. tak golek gantine..
         F#m       Bm
seng ngerti.. opo anane
   E       A
keadaanku iki..

(Int.) D  C#m F#m Bm E A..
       Bm  E..

 A
ora ngurus kowe arep piye..
F#m
rono rene mbok sepelekke..
   C#m
mergo aku iki..
    F#m                 Bm
wes ra mikir kowe selawase..
       Bm          E         A
puas puasno.. nggonmu ngelarani..

(Chorus)
  D             E         C#m
koyo.. layangan pedot taline..
F#          Bm
mibur katut angin
          E           A
yowis ben tak umbar wae..

 D        E          C#m
aku.. tak golek gantine..
         F#m       Bm
seng ngerti.. opo anane
   E       A
keadaanku iki..

 D        E          C#m
aku.. tak golek gantine..
         F#m       Bm
seng ngerti.. opo anane
   E       A
keadaanku iki..
Lihat Semua :

Chord Shadeva Wijaya - Layangan Pedot

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.