Kunci Gitar Selia Meida - Loro Ati



Capo di fret 4

(Intro) F G C G/B Am
        Dm G C..

C            Em
 seneng mung sedelok
    F            G          C
marani kowe ning semarang kene
        Em
crito kangen suwe
    F             G         C
ora ketemu tansah seneng atiku..
Em  F   G
    ho..o..

F                          G
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          C
ngomong karo aku
  G/B           A
kowe uwes nduwe gantine aku..
         Dm
nangis batin njero dodo..
      G
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            F      G           Em
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 Am            Dm      G        C
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          F          G          Em
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    Am        Dm      G         C
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..

F                          G
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          C
ngomong karo aku
  G/B           A
kowe uwes nduwe gantine aku..
         Dm
nangis batin njero dodo..
      G
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            F      G           Em
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 Am            Dm      G        C
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          F          G          Em
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    Am        Dm      G         C
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

            F      G           Em
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 Am            Dm      G        C
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          F          G          Em
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    Am        Dm      G         C  Dm
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..
   G         C
mbiyen karo aku..



Selia Meida - Loro Ati

(Intro) A B E D#m C#m
        F#m B E..

E            G#m
 seneng mung sedelok
    A            B          E
marani kowe ning semarang kene
        G#m
crito kangen suwe
    A             B         E
ora ketemu tansah seneng atiku..
G#m A   B
    ho..o..

A                          B
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          E
ngomong karo aku
  D#m           C#
kowe uwes nduwe gantine aku..
         F#m
nangis batin njero dodo..
      B
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            A      B           G#m
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 C#m           F#m     B        E
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          A          B          G#m
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    C#m       F#m     B         E
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

(Int.) A B G#m C#m F#m B E..
       A B G#m C#m F#m B E..

A                          B
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          E
ngomong karo aku
  D#m           C#
kowe uwes nduwe gantine aku..
         F#m
nangis batin njero dodo..
      B
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            A      B           G#m
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 C#m           F#m     B        E
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          A          B          G#m
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    C#m       F#m     B         E
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

            A      B           G#m
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 C#m           F#m     B        E
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          A          B          G#m
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    C#m       F#m     B         E  F#m
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..
   B         E
mbiyen karo aku..
Lihat Semua Chord Selia Meida
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.