Kunci Gitar SEBATT'S Official - Kudu Sabar



Capo di fret 5

(Intro) C..

C               F
awal ketemu.. karo kowe..
Dm                          G
roso nyaman yen.. nyanding sliramu..
Em                 Am
nanging kowe.. ora ngerteni..
 F      G     C
aku.. loro.. ati..

  C                       F
tulung ngerteni aku sitik wae..
    G                       C
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
  Am                        F
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
    G                     C
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C
weruh sliramu.. karo koncoku..
F      G        Em     Am       F
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
  G      C
randue roso..

  C                       F
tulung ngerteni aku sitik wae..
    G                       C
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
  Am                        F
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
    G                     C
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C
weruh sliramu.. karo koncoku..
F    G        Em     Am       F
ning ngarep moto.. kowe kok tego..
  G      C
randue roso..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

F          G            Em
 nanging kowe mblenjani janjimu..
 Am           Dm       G          C
aku yo mung biso.. nglilakke lungamu..
F   G           Em
  mugo eling ro aku..
    Am           Dm
senajan mung sedelo..
 F               G       C   G
aku sadar.. mung pelampiasan..

(Chorus)
  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C
weruh sliramu.. karo koncoku..
F      G        Em     Am       F
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
  G      C
randue roso..

  F      G      Em
kudu.. sabar atiku..
  Am       F      G       C
weruh sliramu.. karo koncoku.. huwoo..
F      G        Em     Am       F
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
  G      C
randue roso..

F   G     Em     Am  F
pe..rih tenan.. ati iki..
  G    C
rasane loro..
F   G      Em          Am   F      G
pe..ngen nangis.. ning ra..ono.. guno..
  G           C
mugo kowe ora sengsoro..



SEBATT'S Official - Kudu Sabar

(Intro) F..

F               Bb
awal ketemu.. karo kowe..
Gm                          C
roso nyaman yen.. nyanding sliramu..
Am                 Dm
nanging kowe.. ora ngerteni..
 Bb     C     F
aku.. loro.. ati..

  F                       Bb
tulung ngerteni aku sitik wae..
    C                       F
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
  Dm                        Bb
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
    C                     F
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
  Bb     C      Am
kudu.. sabar atiku..
  Dm       Bb     C       F
weruh sliramu.. karo koncoku..
Bb     C        Am     Dm       Bb
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
  C      F
randue roso..

  F                       Bb
tulung ngerteni aku sitik wae..
    C                       F
senajan ra tok rungokke aku rapopo..
  Dm                        Bb
weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
    C                     F
ngampet loro.. roso ning ati..

(Chorus)
  Bb     C      Am
kudu.. sabar atiku..
  Dm       Bb     C       F
weruh sliramu.. karo koncoku..
Bb   C        Am     Dm       Bb
ning ngarep moto.. kowe kok tego..
  C      F
randue roso..

(Int.) Bb C Am Dm
       Gm C F..
       Bb C Am Dm
       Gm C F..

Bb         C            Am
 nanging kowe mblenjani janjimu..
 Dm           Gm       C          F
aku yo mung biso.. nglilakke lungamu..
Bb  C           Am
  mugo eling ro aku..
    Dm           Gm
senajan mung sedelo..
 Bb              C       F   C
aku sadar.. mung pelampiasan..

(Chorus)
  Bb     C      Am
kudu.. sabar atiku..
  Dm       Bb     C       F
weruh sliramu.. karo koncoku..
Bb     C        Am     Dm       Bb
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
  C      F
randue roso..

  Bb     C      Am
kudu.. sabar atiku..
  Dm       Bb     C       F
weruh sliramu.. karo koncoku.. huwoo..
Bb     C        Am     Dm       Bb
ning.. ngarep moto.. kowe kok tego..
  C      F
randue roso..

Bb  C     Am     Dm  Bb
pe..rih tenan.. ati iki..
  C    F
rasane loro..
Bb  C      Am          Dm   Bb     C
pe..ngen nangis.. ning ra..ono.. guno..
  C           F
mugo kowe ora sengsoro..

Chord SEBATT's OFFICIAL

Chord SEBATT'S Official - Kudu Sabar

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :