Kunci Gitar San - Wis



  C          G          Am
kowe.. sing ono neng atiku..
  F         G              C
kowe.. sing tak tunggu tunggu..
    F         G
ngertimu mung kekancan
E               Am
aku sing duwe perasaan
F             G       C      F G
tresnoku akan ku perjuangkan

   C      G        Am
saiki.. keroso kelangan..
     F       G           C
sliramu sing tak perjuangkan..
 F
aku ngerti kowe..
E                 Am
sing wis tresno karo dekne
        F         G         C  -C7
wis tak putuske, aku mundur wae

     F        G
dudu aku sing ngalah,
  Em          Am
dudu aku sing pasrah..
         Dm
nek arep nesu kepiye..
     G              G7
ku dudu sopo sopone..

(Chorus)
F      G
wis.. uwis..
 Em          Am
ati iki koyo diiris
   Dm            G
nyawang kowe nyanding dekne
    C         C7
rasane arep nangis
          F      G
wis wis cukup.. uwis..
    Em           Am
wis tak lilakne sliramu
  Dm          G      C  C7
mugo iso gawe bahagiamu..

(Int.) F G Em Am Dm G C C7
       F G Em A
       Dm E Am A
       F G Em A Dm G C G

   C      G        Am   A
saiki.. keroso kelangan..
     F       G           C   C7
sliramu sing tak perjuangkan..
 F
aku ngerti kowe
E                 Am
sing wis tresno karo dekne
        Dm        G         C  -C7
wis tak putuske, aku mundur wae

     F           G
dudu aku sing ngalah,
  Em          Am
dudu aku sing pasrah..
         F
nek arep nesu kepiye..
        G            G7
ku dudu sopo sopone..

(Chorus)
F      G
wis.. uwis..
 Em          Am
ati iki koyo diiris
   Dm            G
nyawang kowe nyanding dekne
    C         C7
rasane arep nangis
          F      G
wis wis cukup.. uwis..
    Em           Am
wis tak lilakne sliramu
  Dm       G        C   C7
mugo iso gawe bahagiamu..

          F      G
wis wis cukup.. uwis..
 Em          Am
ati iki koyo diiris
   Dm            G
nyawang kowe nyanding dekne
    C         C7
rasane arep nangis
        F            G
wis wis wis cukup.. uwis..
    Em           Am
wis tak lilakne sliramu
  Dm          G      C
mugo iso gawe bahagiamu..
  F        G        Em  Am
mugo iso gawe bahagiamu..
  Dm        G
nanging.. kowe..
                 C
pernah ono ning atiku..

(Outro) F-F-G C
Lihat Semua :

San

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.