Kunci Gitar Rina Dp - Dadi Siji



(Intro) F G Em Am
        Dm-Em-F G..

C        Em         Am
rembulan kae sing dadi saksi..
  Dm     A               G
nalikane dewe.. durung dadi siji..
 Em                   Am
awan.. wengi.. amung biso nitip salam..
        Dm        D            G
angin tulung.. sampekno kangen iki..

  C           Em           Am
matahari sing nggawe anget awakku..
  Dm      A           G
naliko mbiyen.. koe durung karo aku
  Em                 Am
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
       Dm       D           G
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

(Chorus)
  Em                     Bm
kangen.. kangen sing tak roso..
   C              D         G    B
saikine.. wis nyanding saklawase..
  Em               Bm
mugi.. Gusti mberkahi..
       C              D          G
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

          Am         B
aku lan kowe.. iso dadi siji ..
             (C)
mergo tulus teko ati..

(Int.) C  Am B
       Em Am B Em  F  G..

  C           Em           Am
matahari sing nggawe anget awakku..
  Dm                G
naliko mbiyen koe durung karo aku
  Em                 Am
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
       Dm       D           G
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

(Chorus)
  Em                     Bm
kangen.. kangen sing tak roso..
   C              D         G    B
saikine.. wis nyanding saklawase..
  Em               Bm
mugi.. Gusti mberkahi..
       C              D          G
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

    Em               Bm
tresno.. tresno soko ati..
         C            D      G
sing tak suwun.. biso tekane pati..
          Am        B
aku lan koe.. iso dadi siji..
                 C
mergo tulus teko ati..
Am     B               Em
 mergo tulus teko ati..



Rina Dp - Dadi Siji

(Intro) G# A# Gm Cm
        Fm-Gm-G# A#..

D#       Gm         Cm
rembulan kae sing dadi saksi..
  Fm     C               A#
nalikane dewe.. durung dadi siji..
 Gm                   Cm
awan.. wengi.. amung biso nitip salam..
        Fm        F            A#
angin tulung.. sampekno kangen iki..

  D#          Gm           Cm
matahari sing nggawe anget awakku..
  Fm      C           A#
naliko mbiyen.. koe durung karo aku
  Gm                 Cm
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
       Fm       F           A#
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

(Chorus)
  Gm                     Dm
kangen.. kangen sing tak roso..
   D#             F         A#   D
saikine.. wis nyanding saklawase..
  Gm               Dm
mugi.. Gusti mberkahi..
       D#             F          A#
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

          Cm         D
aku lan kowe.. iso dadi siji ..
             (D#)
mergo tulus teko ati..

(Int.) D#  Cm D
       Gm Cm D Gm  G#  A#..

  D#          Gm           Cm
matahari sing nggawe anget awakku..
  Fm                A#
naliko mbiyen koe durung karo aku
  Gm                 Cm
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
       Fm       F           A#
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

(Chorus)
  Gm                     Dm
kangen.. kangen sing tak roso..
   D#             F         A#   D
saikine.. wis nyanding saklawase..
  Gm               Dm
mugi.. Gusti mberkahi..
       D#             F          A#
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

    Gm               Dm
tresno.. tresno soko ati..
         D#           F      A#
sing tak suwun.. biso tekane pati..
          Cm        D
aku lan koe.. iso dadi siji..
                 D#
mergo tulus teko ati..
Cm     D               Gm
 mergo tulus teko ati..
Lihat Semua :

Rina Dp

Chord Kunci Gitar lainnya: