Kunci Gitar Rina DP - Tak Tunggu Setekamu



           Am       Em
kulino aku nyanding awakmu
     F         C
saikine kowe malah lungo
   Dm           G        C   Bm E
orapopo tak tunggu setekamu..

      Am        Em
opo kowe ra kelingan..
        F           C
mbien tau ngucap sumpah janji
  Dm        G        C
sehidup semati bebarengan..

(Intro) F C Dm Am
        A# Am Gm C

F            C
tak ungkapke roso
Dm          Am
nang njero ati iki
 A#            F
opo sing tak roso..
  Gm       C
gawe ati gelo..

F          C
aku mung kepengen
  Dm          Am
kowe ngerti karepanku
  A#         F
kowe nuruti aku..
     Gm         C   F  E
kowe ono kanggo awakku..

(Chorus)
           Am       Em
kulino aku nyanding awakmu
     F         C
saikine kowe malah lungo
   Dm           G        C   C E
orapopo tak tunggu setekamu..

      Am        Em
opo kowe ra kelingan..
        F           C
mbien tau ngucap sumpah janji
  Dm        G        C
sehidup semati bebarengan..

(Int.) Gm C
       Fm Cm A#m G#
       A#m Fm G C..

F            C
tak ungkapke roso
Dm          Am
nang njero ati iki
 A#            F
opo sing tak roso..
    Gm       C
nggawe ati gelo..

F          C
aku mung kepengen
  Dm          Am
kowe ngerti karepanku
  A#         F
kowe nuruti aku..
     Gm         C   F  E
kowe ono kanggo awakku..

(Chorus)
           Am       Em
kulino aku nyanding awakmu
     F         C
saikine kowe malah lungo
   Dm           G        C   C E
orapopo tak tunggu setekamu..

      Am        Em
opo kowe ra kelingan..
        F           C
mbien tau ngucap sumpah janji
  Dm        G        C     Bm E
sehidup semati bebarengan..

     Am         Em
kowe kudune ngerti..
       F          C
aku mesti ono kanggo kowe
    Fm         G          Am D
ora ono wong liyo ning atiku..
    Fm         G          C
ora ono wong liyo ning atiku..



Rina DP - Tak Tunggu Setekamu

           F#m      C#m
kulino aku nyanding awakmu
     D         A
saikine kowe malah lungo
   Bm           E        A   G#m C#
orapopo tak tunggu setekamu..

      F#m       C#m
opo kowe ra kelingan..
        D           A
mbien tau ngucap sumpah janji
  Bm        E        A
sehidup semati bebarengan..

(Intro) D A Bm F#m
        G F#m Em A

D            A
tak ungkapke roso
Bm          F#m
nang njero ati iki
 G             D
opo sing tak roso..
  Em       A
gawe ati gelo..

D          A
aku mung kepengen
  Bm          F#m
kowe ngerti karepanku
  G          D
kowe nuruti aku..
     Em         A   D  C#
kowe ono kanggo awakku..

(Chorus)
           F#m      C#m
kulino aku nyanding awakmu
     D         A
saikine kowe malah lungo
   Bm           E        A   A C#
orapopo tak tunggu setekamu..

      F#m       C#m
opo kowe ra kelingan..
        D           A
mbien tau ngucap sumpah janji
  Bm        E        A
sehidup semati bebarengan..

(Int.) Em A
       Dm Am Gm F
       Gm Dm E A..

D            A
tak ungkapke roso
Bm          F#m
nang njero ati iki
 G             D
opo sing tak roso..
    Em       A
nggawe ati gelo..

D          A
aku mung kepengen
  Bm          F#m
kowe ngerti karepanku
  G          D
kowe nuruti aku..
     Em         A   D  C#
kowe ono kanggo awakku..

(Chorus)
           F#m      C#m
kulino aku nyanding awakmu
     D         A
saikine kowe malah lungo
   Bm           E        A   A C#
orapopo tak tunggu setekamu..

      F#m       C#m
opo kowe ra kelingan..
        D           A
mbien tau ngucap sumpah janji
  Bm        E        A     G#m C#
sehidup semati bebarengan..

     F#m        C#m
kowe kudune ngerti..
       D          A
aku mesti ono kanggo kowe
    Dm         E          F#m B
ora ono wong liyo ning atiku..
    Dm         E          A
ora ono wong liyo ning atiku..
Lihat Semua :

Rina Dp

Chord Kunci Gitar lainnya: