Kunci Gitar Rika Rafika - Milang Bentang



(Intro) Am G F E
        Am G F E...

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G
 anu ahirna heunteu kabagean
Am
beunang ku batur
Em
 dikawin batur
G
 direbut batur
Am
anjeun nu nganggur

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G                       Am
 anu ahirna pada ngajauhan..

Am                G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah rerendengan
       Am
anjeun mah nyorangan
Am                G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah jarangjian
       Am
anjeun ngan milang bentang

      Dm
naha atuh beut rayungan..
       Am
anjeun plin plan na pilihan
      E
malam minggu langit caang
      F                Am
antuk na ngan.. milang bentang..

    F
wilujeng wilujeng dabongan
        Am
pipilih teuing..
    F
wilujeng wilujeng ayeuna
          Am
anjeun ngabatin

(Int.) Am G F E
       F Am F E...

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G
 anu ahirna heunteu kabagean
Am
beunang ku batur
Em
 dikawin batur
G
 direbut batur
Am
anjeun nu nganggur

Am
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
G
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Am
 kaitu palay kaieu palay
G                       Am
 anu ahirna pada ngajauhan..

Am                G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah rerendengan
       Am
anjeun mah nyorangan
Am                G
wilujeng.. pami malam minggu
          F
batur mah jarangjian
       Am
anjeun ngan milang bentang

      Dm
naha atuh beut rayungan..
       Am
anjeun plin plan na pilihan
      E
malam minggu langit caang
      F                Am
antuk na ngan.. milang bentang..

    F
wilujeng wilujeng dabongan
        Am
pipilih teuing..
    F
wilujeng wilujeng ayeuna
          Am
anjeun ngabatin

(Outro) Am G F E... Am



+================

(Intro) Em D C B
        Em D C B...

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D
 anu ahirna heunteu kabagean
Em
beunang ku batur
Bm
 dikawin batur
D
 direbut batur
Em
anjeun nu nganggur

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D                       Em
 anu ahirna pada ngajauhan..

Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah rerendengan
       Em
anjeun mah nyorangan
Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah jarangjian
       Em
anjeun ngan milang bentang

      Am
naha atuh beut rayungan..
       Em
anjeun plin plan na pilihan
      B
malam minggu langit caang
      C                Em
antuk na ngan.. milang bentang..

    C
wilujeng wilujeng dabongan
        Em
pipilih teuing..
    C
wilujeng wilujeng ayeuna
          Em
anjeun ngabatin

(Int.) Em D C B
       C Em C B...

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D
 anu ahirna heunteu kabagean
Em
beunang ku batur
Bm
 dikawin batur
D
 direbut batur
Em
anjeun nu nganggur

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D                       Em
 anu ahirna pada ngajauhan..

Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah rerendengan
       Em
anjeun mah nyorangan
Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah jarangjian
       Em
anjeun ngan milang bentang

      Am
naha atuh beut rayungan..
       Em
anjeun plin plan na pilihan
      B
malam minggu langit caang
      C                Em
antuk na ngan.. milang bentang..

    C
wilujeng wilujeng dabongan
        Em
pipilih teuing..
    C
wilujeng wilujeng ayeuna
          Em
anjeun ngabatin

(Outro) Em D C B... Em
Lihat Semua Chord Rika Rafika
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.