Kunci Gitar Rendy Phurrba feat. Alvan Pamungkas - Konco Kentir



(Intro) Am G G Am
        Am G G E

Am                         G
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
G                      Am
ngomong rona rono kok adol suoro
Am                     G
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
 G                        E
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

Am               G
aku wes emoh mikiri kowe
G                  Am
senengane kok ngurusi kancane
Am                    G
umpomo kowe onok nang ngarepku
G                        E
kepingene langsung tak sawat watu..

(Chorus)
Am                        G
eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
            F
ojo kowe ngelek ngelek konco..
             E
ben kowe ra ono ciloko..
Am                    G
eeee eeee e.. ndang tobato..
             F                  E
njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
           (Am)
konco kentirku..

(Intro) Am G F E
        Am G F E

Am                         G
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
G                      Am
ngomong rona rono kok adol suoro
Am                     G
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
 G                        E
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

Am               G
aku wes emoh mikiri kowe
G                  Am
senengane kok ngurusi kancane
Am                    G
umpomo kowe onok nang ngarepku
G                        E
kepingene langsung tak sawat watu..

(Chorus)
Am                        G
eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
            F
ojo kowe ngelek ngelek konco..
             E
ben kowe ra ono ciloko..
Am                    G
eeee eeee e.. ndang tobato..
             F                  E
njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..

Am                        G
eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
            F
ojo kowe ngelek ngelek konco..
             E
ben kowe ra ono ciloko..
Am                    G
eeee eeee e.. ndang tobato..
             F                  E
njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
           (Am)
konco kentirku..

(Outro) Am G F E
        Am G F E
        E Am



Rendy Phurrba feat. Alvan Pamungkas - Konco Kentir

(Intro) Em D D Em
        Em D D B

Em                         D
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
D                      Em
ngomong rona rono kok adol suoro
Em                     D
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
 D                        B
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

Em               D
aku wes emoh mikiri kowe
D                  Em
senengane kok ngurusi kancane
Em                    D
umpomo kowe onok nang ngarepku
D                        B
kepingene langsung tak sawat watu..

(Chorus)
Em                        D
eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
            C
ojo kowe ngelek ngelek konco..
             B
ben kowe ra ono ciloko..
Em                    D
eeee eeee e.. ndang tobato..
             C                  B
njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
           (Em)
konco kentirku..

(Intro) Em D C B
        Em D C B

Em                         D
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
D                      Em
ngomong rona rono kok adol suoro
Em                     D
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
 D                        B
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

Em               D
aku wes emoh mikiri kowe
D                  Em
senengane kok ngurusi kancane
Em                    D
umpomo kowe onok nang ngarepku
D                        B
kepingene langsung tak sawat watu..

(Chorus)
Em                        D
eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
            C
ojo kowe ngelek ngelek konco..
             B
ben kowe ra ono ciloko..
Em                    D
eeee eeee e.. ndang tobato..
             C                  B
njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..

Em                        D
eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
            C
ojo kowe ngelek ngelek konco..
             B
ben kowe ra ono ciloko..
Em                    D
eeee eeee e.. ndang tobato..
             C                  B
njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
           (Em)
konco kentirku..

(Outro) Em D C B
        Em D C B
        B Em
Lihat Semua Chord Alvan Pamungkas
Posted on : by
Related Chords: