Kunci Gitar Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo



(Intro) C  Am  F G  C..

        C
iso ngendang ora iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F           C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm           G
sing di rindu wis due bojo..

            C
nyangking ember ngiwo nengen
          Am
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        F             C
tuku lombok kurang duite
          Dm         C
jarene simbok durung jodone..

       C                  Dm
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       Em
kadung tresno.. ora biso nduweni
  F               C
kowe tak sayang sayang..
Dm
aku ra keduman..

(Chorus)
         Dm
nandur pari dipageri boto
           Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     F       G        C
loro atiku.. rasane loro..

          Dm
godong klopo godonge pari
         Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
      F        G         C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

(Intro) C  Am  F G  C..

        C
iso ngendang ora iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F           C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm           G
sing di rindu wis due bojo..

            C
nyangking ember ngiwo nengen
          Am
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        F             C
tuku lombok kurang duite
          Dm         C
jarene simbok durung jodone..

       C                  Dm
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       Em
kadung tresno.. ora biso nduweni
  F               C
kowe tak sayang sayang..
Dm
aku ra keduman..

(Chorus)
         Dm
nandur pari dipageri boto
           Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     F       G        C
loro atiku.. rasane loro..

          Dm
godong klopo godonge pari
         Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
      F        G         C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

         Dm
nandur pari dipageri boto
           Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     F       G        C
loro atiku.. rasane loro..

          Dm
godong klopo godonge pari
         Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
      F        G         C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..
      F        G         C
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

(Outro) C  Am  F G  C..



Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo

(Intro) F#  D#m  B C#  F#..

        F#
iso ngendang ora iso nyuling
       D#m
iso nyawang ra iso nyanding
          B           F#
nandur jambu tukule mlinjo
           G#m          C#
sing di rindu wis due bojo..

            F#
nyangking ember ngiwo nengen
          D#m
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        B             F#
tuku lombok kurang duite
          G#m        F#
jarene simbok durung jodone..

       F#                 G#m
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       A#m
kadung tresno.. ora biso nduweni
  B               F#
kowe tak sayang sayang..
G#m
aku ra keduman..

(Chorus)
         G#m
nandur pari dipageri boto
           A#m
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     B       C#       F#
loro atiku.. rasane loro..

          G#m
godong klopo godonge pari
         A#m
nganti tuwo aku ra bakal lali
      B        C#        F#
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

(Intro) F#  D#m  B C#  F#..

        F#
iso ngendang ora iso nyuling
       D#m
iso nyawang ra iso nyanding
          B           F#
nandur jambu tukule mlinjo
           G#m          C#
sing di rindu wis due bojo..

            F#
nyangking ember ngiwo nengen
          D#m
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        B             F#
tuku lombok kurang duite
          G#m        F#
jarene simbok durung jodone..

       F#                 G#m
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       A#m
kadung tresno.. ora biso nduweni
  B               F#
kowe tak sayang sayang..
G#m
aku ra keduman..

(Chorus)
         G#m
nandur pari dipageri boto
           A#m
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     B       C#       F#
loro atiku.. rasane loro..

          G#m
godong klopo godonge pari
         A#m
nganti tuwo aku ra bakal lali
      B        C#        F#
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

         G#m
nandur pari dipageri boto
           A#m
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     B       C#       F#
loro atiku.. rasane loro..

          G#m
godong klopo godonge pari
         A#m
nganti tuwo aku ra bakal lali
      B        C#        F#
hanya dirimu.. yang ku sayangi..
      B        C#        F#
hanya dirimu.. yang ku sayangi..

(Outro) F#  D#m  B C#  F#..
Lihat Semua Chord Rendy Phurrba
Posted on : by
Related Chords: