Kunci Gitar Reka Putri feat. Abil (SKA 86) - Tresnoku


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C Dm G C
        C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm G C

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F           C
Rasa sayangku nggo kowe
         Dm        G
Ra bakal ilang selawase

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F             C
Kowe wis tak wanti wanti
 Dm            G      C
Ojo nganti ninggal janji..

C                 G
 Rasa cintaku ini hanya untuk dirimu
Am                     Em
 Tiada yang lain ku ya cuman untuk kamu
F                 C
 Sabar saja sayang Percaya padaku
Dm                   G
 Tunggulah aku pasti datang tuk melamarmu

C                    G
 Memang sekarang aku jauh darimu
Am                    Em
 Tapi bukan berarti untuk meninggalkanmu
F                        C
 Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu
    Dm              
Betapa bodohnya aku
        G
Bila nanti ku kehilanganmu

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F           C
Rasa sayangku nggo kowe
         Dm        G
Ra bakal ilang selawase

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F             C
Kowe wis tak wanti wanti
 Dm            G      C
Ojo nganti ninggal janji..

C                   G
 Pi roso ing wengi iki
                     Am
Lan tansah ora tak roso
                      Em
Howo adem kang nembus rogo iki
        F
Yen kelingan sliramu
             Em
Wong manis kusumaning ati
      Dm                     G
Wes Kadung jeru roso kangen iki

Marang manis esemu

C                  G
 Pancen saiki aku adoh marang kowe
Am                  Em
 Tapi bukan berarti aku ninggalake
F                  C
 Neng kene aku rekoso nyambut gawe
Dm                    G              C
 Golek duit disek ben iso ngelamar kowe..

(Chorus)
C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F           C
Rasa sayangku nggo kowe
         Dm        G
Ra bakal ilang selawase

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F             C
Kowe wis tak wanti wanti
 Dm            G      C
Ojo nganti ninggal janji..

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F           C
Rasa sayangku nggo kowe
         Dm        G
Ra bakal ilang selawase

C            G
Tresnoku kanggo kowe
 Am          Em
Ora ono sing liyane
  F             C
Kowe wis tak wanti wanti
 Dm            G      C
Ojo nganti ninggal janji..

(Outro) G Am Em F C Dm G C



Reka Putri feat. Abil (SKA 86) - Tresnoku

(Intro) D A Bm F#m G D Em A D
        D A Bm F#m G D Em A
        D A Bm F#m G D Em A D

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

D                 A
 Rasa cintaku ini hanya untuk dirimu
Bm                     F#m
 Tiada yang lain ku ya cuman untuk kamu
G                 D
 Sabar saja sayang Percaya padaku
Em                   A
 Tunggulah aku pasti datang tuk melamarmu

D                    A
 Memang sekarang aku jauh darimu
Bm                    F#m
 Tapi bukan berarti untuk meninggalkanmu
G                        D
 Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu
    Em              
Betapa bodohnya aku
        A
Bila nanti ku kehilanganmu

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

D                   A
 Pi roso ing wengi iki
                     Bm
Lan tansah ora tak roso
                      F#m
Howo adem kang nembus rogo iki
        G
Yen kelingan sliramu
             F#m
Wong manis kusumaning ati
      Em                     A
Wes Kadung jeru roso kangen iki

Marang manis esemu

D                  A
 Pancen saiki aku adoh marang kowe
Bm                  F#m
 Tapi bukan berarti aku ninggalake
G                  D
 Neng kene aku rekoso nyambut gawe
Em                    A              D
 Golek duit disek ben iso ngelamar kowe..

(Chorus)
D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

(Outro) A Bm F#m G D Em A D
Lihat Semua Chord Abil (SKA 86)
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: