Kunci Gitar Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang



(Intro) C G Am G
        F C Dm G

         C          G
sing nggawe bingung atiku
      Am           Em
saben isuk tangi turu..
 F                 C
aku gur kelingan kowe
    Dm              G
aku gur kepikiran kowe..

       C         G
sek tas anggenku ketemu
        Am             Em
nanging nyatane aku rindu..
    F               C
opo pancen aku ndue roso
     Dm            G
yene aku karo kowe tresno

     F          G             Am
awan bengi kowe teko ning ngimpi..
    F                      G
aku rasane nganti kesikso ati..

(Chorus)
       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am         G
ketemune gur sepisan
      F           C
gur lirak lirik moto..
    Dm            G
aku ning kowe tresno..

       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am          G
aku ning kowe kedanan
         F          C
sing tak jaluk kowe rumongso
     Dm         G             C
yene aku ning kowe pancen tresno..

(Int.) C Em Am G
       F C Dm G
       C Em Am G
       F C Dm G C

       C         G
sek tas anggenku ketemu
        Am             Em
nanging nyatane aku rindu..
    F               C
opo pancen aku ndue roso
     Dm            G
yene aku karo kowe tresno

     F          G             Am
awan bengi kowe teko ning ngimpi..
    F                      G
aku rasane nganti kesikso ati..

(Chorus)
       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am         G
ketemune gur sepisan
      F           C
gur lirak lirik moto..
    Dm            G
aku ning kowe tresno..

       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am          G
aku ning kowe kedanan
         F          C
sing tak jaluk kowe rumongso
     Dm         G             C
yene aku ning kowe pancen tresno..

       C          Em
aku cinta.. aku sayang..
    Am         G
ketemune gur sepisan
      F           C
gur lirak lirik moto..
    Dm            G
aku ning kowe tresno..

       C          Em
aku cinta.. aku sayang..
    Am          G
aku ning kowe kedanan
         F          C
sing tak jaluk kowe rumongso
     Dm         G           C
yene aku ning kowe pancen tresno..
Lihat Semua Chord Ratna Antika
Posted on : by
Related Chords: