Kunci Gitar Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan



C              G
 mendung tanpo udan..
Am            Bm
 ketemu lan kelangan
C               G          Am      D
 kabeh kui sing diarani perjalanan..

(Chorus)
 C               D
awak dewe tau nduwe bayangan
  Bm                   E
besok.. yen wes wayah omah omahan
 Am              D
aku moco koran sarungan
          G           G7
kowe belonjo dasteran..

  C                  D
nanging, saiki wes dadi kenangan
 Bm                 E
aku.. karo kowe wes pisahan
 Am             D
aku kiri kowe kanan..
       G
wes bedo.. dalan..

(Intro) G  Bm  Em D C D#

G        Em
 mlaku bebarengan..
C          D
 bendino sayang sayang..
G            Em
 sedih lan kebahagiaan
  C                D
dilewati.. tahun-tahunan..

(Intro) C D G -D/F# Em
        Am C D..

G            Em
 padu meneng-menengan..
C         D
 barkui kangen-kangenan..
G            Em
 kadang bedo pilihan
    C            D
nganti.. pedot balikan..

C              G
 mendung tanpo udan..
Am            Bm
 ketemu lan kelangan
C               G          Am      D
 kabeh kui sing diarani perjalanan..

(Chorus)
 C               D
awak dewe tau nduwe bayangan
  Bm                   E
besok.. yen wes wayah omah omahan
 Am              D
aku moco koran sarungan
          G           G7
kowe belonjo dasteran..

  C                  D
nanging, saiki wes dadi kenangan
 Bm                 E
aku.. karo kowe wes pisahan
 Am             D
aku kiri kowe kanan..
       G
wes bedo.. dalan..

(Int.) C D Bm E
       Am D G G7..
       C D B Em
       Am D G..

C              G
 mendung tanpo udan..
Am            Bm
 ketemu lan kelangan
C               G          Am
 kabeh kui sing diarani perjalanan..
    D
hoo wo..

(Chorus)
 C               D
awak dewe tau nduwe bayangan
  Bm                   E
besok.. yen wes wayah omah omahan
 Am              D
aku moco koran sarungan
          G           G7
kowe belonjo dasteran..

  C                  D
nanging, saiki wes dadi kenangan
 Bm                 E
aku.. karo kowe wes pisahan
 Am             D
aku kiri kowe kanan..
       G
wes bedo.. dalan..

 C               D
awak dewe tau nduwe bayangan
  Bm                   E
besok.. yen wes wayah omah omahan
 Am              D
aku moco koran sarungan
          G           G7
kowe belonjo dasteran..

  C                  D
nanging, saiki wes dadi kenangan
 Bm                 E
aku.. karo kowe wes pisahan
 Am             D
aku kiri kowe kanan..
       G
wes bedo.. dalan..
 Am             D
aku kiri kowe kanan..
       G
wes bedo.. dalan..

Chord Ndarboy Genk

Chord Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :