Kunci Gitar Ratna Antika - Kahanan Urep



(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

     C         F             C
sengojo aku ngadoh.. soko sliramu..
F        Em         Dm
amergo sadar.. sopo aku..
F              Dm
mung wong kere sing
       Em
ora nduwe bondo dunyo..
      F              G             C
ra pantes nyanding kowe sing sempurno..

C            F                 C
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  F          Em                    Dm
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
F         Dm            Em
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 F          G        C     E
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
Am              Em
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       F            G             C  -G/B
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  Am                Em
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     F         D       G
ngadepi cobaan uripku iki..

F    G           C   -G/B    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm           G              C  C7
saget damel konco urip saklawase..
F    G           C   -G/B    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm          G      C
saget nrimo.. opo anane..

(Int.) C G Am G F C Dm G
       C G Am G F C Dm  G..

C            F                 C
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  F          Em                    Dm
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
F         Dm            Em
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 F          G        C     E
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
Am              Em
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       F            G             C  -G/B
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  Am                Em
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     F         D       G
ngadepi cobaan uripku iki..

F    G           C   -G/B    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm           G              C  C7
saget damel konco urip saklawase..
F    G           C   -G/B    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm          G      C
saget nrimo.. opo anane..
  F            G      C
saget nerimo.. opo anane..



Ratna Antika - Kahanan Urep

(Intro) B F# G#m D#m
        E B C#m F#

     B         E             B
sengojo aku ngadoh.. soko sliramu..
E        D#m        C#m
amergo sadar.. sopo aku..
E              C#m
mung wong kere sing
       D#m
ora nduwe bondo dunyo..
      E              F#            B
ra pantes nyanding kowe sing sempurno..

B            E                 B
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  E          D#m                   C#m
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
E         C#m           D#m
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 E          F#       B     D#
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
G#m             D#m
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       E            F#            B  -A#m
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  G#m               D#m
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     E         C#      F#
ngadepi cobaan uripku iki..

E    F#          B   -A#m    G#m
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  C#m          F#             B  B7
saget damel konco urip saklawase..
E    F#          B   -A#m    G#m
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  C#m         F#     B
saget nrimo.. opo anane..

(Int.) B F# G#m F# E B C#m F#
       B F# G#m F# E B C#m  F#..

B            E                 B
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  E          D#m                   C#m
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
E         C#m           D#m
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 E          F#       B     D#
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
G#m             D#m
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       E            F#            B  -A#m
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  G#m               D#m
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     E         C#      F#
ngadepi cobaan uripku iki..

E    F#          B   -A#m    G#m
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  C#m          F#             B  B7
saget damel konco urip saklawase..
E    F#          B   -A#m    G#m
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  C#m         F#     B
saget nrimo.. opo anane..
  E            F#     B
saget nerimo.. opo anane..
Lihat Semua Chord Ratna Antika
Posted on : by
Related Chords: