Kunci Gitar Raga Swara - Pamit Mundur



Capo di fret 2

(Intro) C G Am  F G C

C        G/B   Am
uwes setaun.. aku ngenteni..
 F        G      C
sliramu tekan saiki..
  C            G/B
nanging kowe malah..
      Am
mung mblenjani janji ..
    F                 G          C
ninggal lungo ngawe loro.. njero dodo..

C          G/B          Am
aku wes nyobo.. ngikhlaske kowe lungo
  F            G        C
dengan seberat hati aku berkata
  F          G       E        Am
sesok bakal ono.. ganti luih apik
    F                 G         C
dinggo kowe.. dinggo aku.. mugo wae..

Am              Em
 rasah di eleng eleng
             F
critone awak dewe..
           C    G/B
kuwi marai loro..
Am              Em
 bakal tak lalekke..
               F
jenengmu ning atiku
             G
senajan aku ora lilo..

(Chorus)
F      G
 aku pamit mundur..
        Em
timbang tak teruske malah
     A
mung dadi ajur..
  Dm
rasah mbok pikir pikir meneh
 G                        C C7
awak dewe mending bubar wae..

F          G
 pancen we ra tau
      Em
sadar nak tak banggake
           A
neng kabeh wong lio
 Dm                       G
aku wes wegah meneh ngrasake loro
           C
neng njero dodo..

(Int.) F G Em A Dm G C..

(Chorus)
F      G
 aku pamit mundur..
        Em
timbang tak teruske malah
     A
mung dadi ajur..
  Dm
rasah mbok pikir pikir meneh
 G                        C C7
awak dewe mending bubar wae..

F          G
 pancen we ra tau
      Em
sadar nak tak banggake
           A
neng kabeh wong lio
 Dm                       G
aku wes wegah meneh ngrasake loro
           C
neng njero dodo..
 F                        G
aku wes wegah meneh ngrasake loro
           Am
neng njero dodo..



Raga Swara - Pamit Mundur

(Intro) G D Em  C D G

G        D/F#  Em
uwes setaun.. aku ngenteni..
 C        D      G
sliramu tekan saiki..
  G            D/F#
nanging kowe malah..
      Em
mung mblenjani janji ..
    C                 D          G
ninggal lungo ngawe loro.. njero dodo..

G          D/F#         Em
aku wes nyobo.. ngikhlaske kowe lungo
  C            D        G
dengan seberat hati aku berkata
  C          D       B        Em
sesok bakal ono.. ganti luih apik
    C                 D         G
dinggo kowe.. dinggo aku.. mugo wae..

Em              Bm
 rasah di eleng eleng
             C
critone awak dewe..
           G    D/F#
kuwi marai loro..
Em              Bm
 bakal tak lalekke..
               C
jenengmu ning atiku
             D
senajan aku ora lilo..

(Chorus)
C      D
 aku pamit mundur..
        Bm
timbang tak teruske malah
     E
mung dadi ajur..
  Am
rasah mbok pikir pikir meneh
 D                        G G7
awak dewe mending bubar wae..

C          D
 pancen we ra tau
      Bm
sadar nak tak banggake
           E
neng kabeh wong lio
 Am                       D
aku wes wegah meneh ngrasake loro
           G
neng njero dodo..

(Int.) C D Bm E Am D G..

(Chorus)
C      D
 aku pamit mundur..
        Bm
timbang tak teruske malah
     E
mung dadi ajur..
  Am
rasah mbok pikir pikir meneh
 D                        G G7
awak dewe mending bubar wae..

C          D
 pancen we ra tau
      Bm
sadar nak tak banggake
           E
neng kabeh wong lio
 Am                       D
aku wes wegah meneh ngrasake loro
           G
neng njero dodo..
 C                        D
aku wes wegah meneh ngrasake loro
           Em
neng njero dodo..
Lihat Semua Chord Raga Swara
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.