Kunci Gitar Pujiono - Jangan Anyar



(Intro) Am Em F C
        Am Em F C

     Am               Em
bendino nek bengi aku tangi
        F                   C
kepikir tresnoku sing kowe apusi..
     Am                Em
mestine awaku wis ngikhlasi..
         F                       C
rak sengojo ndelok facebook kowe rabi

    Dm             Am
bojomu iku konco karipku..
           F            G        Am
sing biyen dolan neng sawah karo aku..

(Intro) F G

     Am                Em
nek awan aku rak doyan mangan
        F                C
jangan anyar cuma dadi pajangan
       Am              Em
sore-sore enake ngombe wedang
     F                 C
rai ayumu malah dadi lamunan

    Dm             Am
bojomu iku konco karipku..
           F         G       Am
sing biyen jaman susahe karo aku..

(Chorus)
G             F
 dek opo kowe lali..
       G                    C
jarene cuma aku sing paling ngerti..
               F
dek aku wis janji..
          G                  C
tak lamar kowe bar lebaran haji..

        Dm        Am
tapi saiki.. dadi mimpi..
    F       G    Am   G
uripku batinku lirih..

(Intro) Am Em F C
        Am Em F C

    Dm             Am
bojomu iku konco karipku..
           F         G       Am
sing biyen jaman susahe karo aku..

(Chorus)
G             F
 dek opo kowe lali..
       G                    C
jarene cuma aku sing paling ngerti..
               F
dek aku wis janji..
          G                  C
tak lamar kowe bar lebaran haji..

        Dm        Am
tapi saiki.. dadi mimpi..
    F       G    Am
uripku batinku lirih..

G             F
 dek opo kowe lali..
       G                    C
jarene cuma aku sing paling ngerti..
               F
dek aku wis janji..
          G                  C
tak lamar kowe bar lebaran haji..

        Dm        Am
tapi saiki.. dadi mimpi..
    F       G    Am   G
uripku batinku lirih..
        Dm        Am
tapi saiki.. dadi mimpi..
    F       G    Am   G
uripku batinku lirih..

(Outro) Am Em F C
        Am Em F C



Pujiono - Jangan Anyar

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm C G

     Em               Bm
bendino nek bengi aku tangi
        C                   G
kepikir tresnoku sing kowe apusi..
     Em                Bm
mestine awaku wis ngikhlasi..
         C                       G
rak sengojo ndelok facebook kowe rabi

    Am             Em
bojomu iku konco karipku..
           C            D        Em
sing biyen dolan neng sawah karo aku..

(Intro) C D

     Em                Bm
nek awan aku rak doyan mangan
        C                G
jangan anyar cuma dadi pajangan
       Em              Bm
sore-sore enake ngombe wedang
     C                 G
rai ayumu malah dadi lamunan

    Am             Em
bojomu iku konco karipku..
           C         D       Em
sing biyen jaman susahe karo aku..

(Chorus)
D             C
 dek opo kowe lali..
       D                    G
jarene cuma aku sing paling ngerti..
               C
dek aku wis janji..
          D                  G
tak lamar kowe bar lebaran haji..

        Am        Em
tapi saiki.. dadi mimpi..
    C       D    Em   D
uripku batinku lirih..

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm C G

    Am             Em
bojomu iku konco karipku..
           C         D       Em
sing biyen jaman susahe karo aku..

(Chorus)
D             C
 dek opo kowe lali..
       D                    G
jarene cuma aku sing paling ngerti..
               C
dek aku wis janji..
          D                  G
tak lamar kowe bar lebaran haji..

        Am        Em
tapi saiki.. dadi mimpi..
    C       D    Em
uripku batinku lirih..

D             C
 dek opo kowe lali..
       D                    G
jarene cuma aku sing paling ngerti..
               C
dek aku wis janji..
          D                  G
tak lamar kowe bar lebaran haji..

        Am        Em
tapi saiki.. dadi mimpi..
    C       D    Em   D
uripku batinku lirih..
        Am        Em
tapi saiki.. dadi mimpi..
    C       D    Em   D
uripku batinku lirih..

(Outro) Em Bm C G
        Em Bm C G

Pujiono

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :