Kunci Gitar Pujiono feat. Nyonk Kunci - Indonesia Kudu Kuat



(Intro) F G...

C            F
ojo sampe nyerah
D              G
ngadapi masalahmu
  F              C
kowe dilahirno dadi wong hebat
 D                  G
ojo lemes lan ojo males..

 C                F
ojo sampe kowe mundur
D               G
ngayuh cita citamu
     F
lakokno paling apik
  C
tetep makaryo
  D                     G
yakino kabeh isi mbok gayuh..

F    G            Em         Am
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
D   D      E
ku..du.. sabar

(Chorus)
     F              G
wong Indonesia kudu kuat
     Em                    Am
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          D
nang di wae kowe kerjo
         D
sak adoh opo jarake
      E
ojo lali karo wong tuo..

     F                 G
wong Indonesia kudu menjogo
       Em                Am
ora mbedakno siji karo liyane
          D
senajan bedo budayane
         D
lan teko ngendi asale
        E
tetep peduli karo sing liyone..

F          G
wo.. wo wo wo wo
  Em         Am
auwo.. wo wo wo wo
D       D         E
wo wo.. wo wo.. woo..
F          G
wo.. wo wo wo wo
  Em         Am
auwo.. wo wo wo wo
D       D         E
wo wo.. wo wo.. woo..

(Int.) F G Em Am
       D D E

F    G            Em         Am
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
D   D      E
ku..du.. sabar

(Chorus)
     F              G
wong Indonesia kudu kuat
     Em                    Am
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          D
nang di wae kowe kerjo
         D
sak adoh opo jarake
      E
ojo lali karo wong tuo..

     F                 G
wong Indonesia kudu menjogo
       Em                Am
ora mbedakno siji karo liyane
          D
senajan bedo budayane
         D
lan teko ngendi asale
        E
tetep peduli karo sing liyone..

F          G
wo.. wo wo wo wo
  Em         Am
auwo.. wo wo wo wo
D       D         E
wo wo.. wo wo.. woo..

(Chorus)
     F              G
wong Indonesia kudu kuat
     Em                    Am
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          D
nang di wae kowe kerjo
         D
sak adoh opo jarake
      E
ojo lali karo wong tuo..

     F                 G
wong Indonesia kudu menjogo
       Em                Am
ora mbedakno siji karo liyane
          D
senajan bedo budayane
         D
lan teko ngendi asale
        E
tetep peduli karo sing liyone..

F          G
wo.. wo wo wo wo
  Em         Am
auwo.. wo wo wo wo
D       D         E
wo wo.. wo wo.. woo..
F          G
wo.. wo wo wo wo
  Em         Am
auwo.. wo wo wo wo
D       D         E  Am
wo wo.. wo wo.. woo..



Pujiono feat. Nyonk Kunci - Indonesia Kudu Kuat

(Intro) C D...

G            C
ojo sampe nyerah
A              D
ngadapi masalahmu
  C              G
kowe dilahirno dadi wong hebat
 A                  D
ojo lemes lan ojo males..

 G                C
ojo sampe kowe mundur
A               D
ngayuh cita citamu
     C
lakokno paling apik
  G
tetep makaryo
  A                     D
yakino kabeh isi mbok gayuh..

C    D            Bm         Em
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
A   A      B
ku..du.. sabar

(Chorus)
     C              D
wong Indonesia kudu kuat
     Bm                    Em
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          A
nang di wae kowe kerjo
         A
sak adoh opo jarake
      B
ojo lali karo wong tuo..

     C                 D
wong Indonesia kudu menjogo
       Bm                Em
ora mbedakno siji karo liyane
          A
senajan bedo budayane
         A
lan teko ngendi asale
        B
tetep peduli karo sing liyone..

C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..
C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..

(Int.) C D Bm Em
       A A B

C    D            Bm         Em
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
A   A      B
ku..du.. sabar

(Chorus)
     C              D
wong Indonesia kudu kuat
     Bm                    Em
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          A
nang di wae kowe kerjo
         A
sak adoh opo jarake
      B
ojo lali karo wong tuo..

     C                 D
wong Indonesia kudu menjogo
       Bm                Em
ora mbedakno siji karo liyane
          A
senajan bedo budayane
         A
lan teko ngendi asale
        B
tetep peduli karo sing liyone..

C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..

(Chorus)
     C              D
wong Indonesia kudu kuat
     Bm                    Em
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          A
nang di wae kowe kerjo
         A
sak adoh opo jarake
      B
ojo lali karo wong tuo..

     C                 D
wong Indonesia kudu menjogo
       Bm                Em
ora mbedakno siji karo liyane
          A
senajan bedo budayane
         A
lan teko ngendi asale
        B
tetep peduli karo sing liyone..

C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..
C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B  Em
wo wo.. wo wo.. woo..
Lihat Semua :

Nyonk Kunci

Chord Kunci Gitar lainnya: